10 невероятни факта за енергията на хората с кафяви и черни очи

10-невероятни-факта-за-енергията-на-хората-с-кафяви-и-черни-очи

Цветът на очите ни може да разкаже много за характера или енергията ни. Хората с черни или кафяви очи са интересни личности, за които никога не е късно да научат нещо важно. Ако има хора, които отнемат късмета, значи има и такива, които го дават. Това са хората с кафяви и черни очи. Те зареждат другите с позитив.

1. Хората с този цвят на очите имат най-мощната енергия. Експерти в областта на биоенергията приписват кафявите очи на елемента на Огъня. Това означава, че тези хора излъчват мощни течения и вибрации, които силно засягат всички наоколо.

2. Те са отлични психолози. Експертите отбелязват, че притежателите на черни и кафяви очи познават добре хората, те могат лесно да манипулират всеки и по всяко време.

3. Имат отлични лидерски качества. Повечето успешни бизнесмени и богати хора имат тъмни очи. Хората с кафяви или черни ириси са родени лидери. Те лесно успяват да насочват събитията в посоката, от която се нуждаят. Те не се предават под натиска на проблемите.

4. Тези хора са най-целеустремените. Този факт може да се приеме като допълнение към предишната точка, но всеотдайността им помага не само в борбата за пари и слава. В любовта това качество също е много полезно. Смелостта и постоянството са основните силни страни на тези хора. Освен това те са изключително отговорни, умеят да анализират собствените си грешки и не прехвърлят вината върху другите.

5. Кафявите очи придават на човека харизма. Наблюденията показват, че такива хора са изключително харизматични и очарователни. Това им помага да бъдат на висота, да постигат задачите си още по-бързо.

6. Хората с кафяви и черни очи лъжат по-добре от другите. Наистина е така. Те имат вродена дарба да се преструват, без никой да се досети. Поради тази причина от тях стават страхотни актьори и актриси.

7. Притежателите на черни и кафяви очи са егоисти. В повечето ситуации те първо мислят за личната си изгода. Това не означава, че те постоянно разстройват някого с поведението си или подвеждат. Просто им е по-лесно да мислят така.

8. Бързо забравят обидата. Хората с тъмни очи бързо забравят всички лоши неща. Но в същото време те бързо губят самообладание. Често са груби, но лесно се охлаждат и отново стават мило. От тях няма да чуете  напомняния за вашите минали грешки и оплаквания.

9. Тези хора имат вродена защита срещу лоши очи. Почти невъзможно е да бъдат урочасани чернооки или кафявооки хора. Това се дължи на тяхната силна и непроницаема енергия, мощното биополе, което не се променя под външни влияния.

10. Най-добрите камъни-талисмани за кафяви и чернооки хора – кехлибар, обсидиан, опал, карнеол, тигрово око. От благородните метали златото е най-подходящо за тях. Основните им цветове-талисмани са черно, червено, оранжево.

Хората с кафяви очи често са талисман за своите близки, приятели или колеги. Силата на позитивното мислене им помага да привлекат в живота си това, което искат, а също така енергизира всички около тях. Това са много ярки и необичайни хора.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари