Вратата на Пепеляшка: кои 6 зодии могат да срещнат любовта или да се омъжат през 2024

Вратата на Пепеляшка: кои 6 зодии могат да срещнат любовта или да се омъжат през 2024
Кадър от анимацията "Пепеляшка".

Благодетелят Юпитер продължава да помага на всички ни да уредим личния си живот. Обърнете внимание кой се появява в живота ви!

В астрологията има такъв термин като „Вратата на Пепеляшка“, когато аспектите на звездите и планетите се подреждат по такъв начин, че има шанс жената да срещне любовта си и почти веднага, като героинята на Дисни, да се омъжи за този човек .

Основният дарител на този луксозен подарък е Юпитер, който както във ведическата, така и в западната астрология символизира потенциални ухажори.

През април 2024 г. Юпитер ще се свърже с планетата на шока – Уран, което означава, че може внезапно да срещнете своята любов.

Това ще бъде ситуация, която е почти невъзможно да си представим или предвидим, защото Уран в астрологията контролира ситуации отвъд логиката и здравия разум!

Телец

Юпитер се движи по вашата зодия, което означава, че до края на 2024 г. имате всички шансове не само да срещнете мъжа на мечтите си, но и да се омъжите за него.

Романсът може да започне с изблик на страст, защото Юпитер във вашата карта е отговорен за интимните отношения.

Освен това този сектор контролира кризисни ситуации в живота ви – вероятно е запознанството да се случи в критичен момент или напълно внезапно. Например, вашата любов може да бъде лекар в болница или човек, който ще ви помогне да намерите пътя си в гората.

Дева

До края на май 2024 г. Юпитер ще се движи през вашия сектор на пътуване и учене, което означава, че може да имате прекрасно запознанство с чужденец, учител или човек, с когото ще учите заедно.

Важно е, че от юни 2024 г. Юпитер ще влезе във вашия статусен сектор, така че новият ви любим може светкавично да ви предложи брак и сватбата да се състои в края на 2024 г. (или в началото на 2025 г.).

Близнаци

Д о края на май 2024 г. Юпитер се движи през вашия сектор на тайните, но във вашата карта тази планета управлява дома на потенциалния младоженец. Това е изключително важен аспект за вас, тъй като през следващите шест месеца може да започнете връзка с мъж, който в началото няма да изглежда като нещо особено за вас.

Той може да е от вашето минало или просто да си пишете или ще се срещате, без да афиширате комуникацията публично. Но от юни 2024 г. Юпитер навлиза във вашия знак, което означава, че най-накрая ще заявите любовта си. И това ще стане по инициатива на партньора, тъй като най-вероятно той ще ви отправи предложение преди края на 2024 г.

Лъв

През април 2024 г. Юпитер и Уран влизат в съвпад във вашия статусен сектор, като Юпитер във вашата карта представлява любовта. Това означава, че в живота ви може да се случи внезапна среща с мъж, която много бързо ще направи вашата двойка видима в очите на обществото.

Често подобно положение в картата се случва, когато хората се женят и публикуват общи снимки в социалните мрежи, превръщайки брака си в обществен интерес. Това означава, че или ще се срещнете през април 2024 г., или до април 2024 г. ще обявите любовта си пред „света“.

Стрелец

„Вратата на Пепеляшка“ ще се включи в живота ви от юни 2024 г., защото Юпитер навлиза във вашия брачен сектор. Това означава, че от април можете да започнете внезапен роман с колега (Юпитер ще бъде в работния ви сектор), а след това тази връзка ще се превърне в нещо изключително сериозно.

Важно е да се отбележи, че Кармичният възел на бъдещето Раху се движи през вашия любовен сектор – вече сте започнали програма за среща с потенциален бъдещ съпруг от 29 септември 2023 г.! Наблюдавайте кой ще се появи в живота ви тази есен – най-вероятно този човек ще ви предложи в края на 2024 г. или пък през 2025 г.

Овен

Кармичният възел на бъдещето се движи през вашия знак от 18 юли 2023 г., но възелът на миналото се движи през сектора на вашия партньор. Това означава, че до януари 2025 г. можете да напуснете една връзка и да влезете в нова доста бързо. Не се страхувайте от промяната!

Планетата-подарък Юпитер се движи през вашия сектор на самочувствието, което означава, че до юни 2024 г. всички хора, с които имате романтични връзки, ще влияят на растежа на вашето самосъзнание.

Факт е, че Юпитер във вашата карта е отговорен за сектора на напредъка и разширяването на вашия мироглед. Мъжът, който се появи в живота ви, може буквално да ви „отвори очите“ за вас самите и света около вас.

Интересното е, че през юни 2025 г. Юпитер ще навлезе във вашия имотен сектор, така че през 2024 г. вие и вашият човек вече ще живеете заедно и ще решите изключително успешно жилищния проблем до лятото на 2025 г.

Например чрез преместване или закупуване на дом.

Advertisement