Те ще ви прочетат като книга! 20 черти на зодия Стрелец

зодия Стрелец

Зодия Стрелец е една от най-интересните в зодиака. Родените под този знак винаги успяват да привлекат вниманието към себе си. Те са добри оратори, действат решително, но понякога могат да бъдат и много нарцистични.

Споделяме 20 отличителни черти на зодия Стрелец, в които ще разпознаете себе си или ваш близък.

1. Родените под знака на зодия Стрелец са оптимисти за бъдещето и за това, което ги очаква. Те не се съсредоточават върху нещастията, а върху усилията, които трябва да положат, за да осъществят целите си.

2. Стрелецът е искрен и честен. Тази негова черта невинаги се приема добре, но коректността е от първостепенно значение за тази зодия.

3. Около Стрелците винаги е весело, защото те гледат откъм хумористичната страна на живота.

4. Ако има зодия, която може да се нарече свободолюбива, то това е зодия Стрелец. Не се опитвайте да им налагате правила и ограничения, само ще загубите.

5. От друга страна, Стрелците могат да бъдат неспокойни и много нетърпеливи. Те живеят живота си в свое темпо и не обичат да губят.

6. Стрелецът може да ви прочете като книга, защото има много силно усещане за хората и намеренията им.

7. Ако има нещо, към което е „алергичен“ Стрелецът, то това е лъжата. Неговото шесто чувство винаги разкрива фалшивостта.

8. Също така има непоносимост към егоистичните хора.

9. Никога не подценявайте представител на този зодиакален знак, защото той мисли винаги един ход напред. Стрелецът е изключително умен и би било грешка да се усъмните в неговата интелигентност.

10. Ще ви бъде трудно да го контролирате, особено в любовта.

11. В случай, че си позволите да проявите някаква несправедливост, Стрелецът може да бъде безскрупулен и груб.

12. Стрелецът не се страхува да поема рискове в живота. Дори някой да се опита да го нарече безразсъден, той ще следва до последно мечтите си.

13. Той е любопитен и винаги творчески настроен. Може да постигне успехи в областта на музиката, изкуството като цяло, в писането.

14. Неговият ентусиазъм може да бъде заразен. Ето защо Стрелецът често е предпочитана компания.

15. Родените под този зодиакален знак обичат да показват на хората кога грешат.

16. Амбициозността им често остава без сили конкуренцията.

17. Стрелецът е предпазлив в любовта и много трудно би разкрил сърцето си. Но сериозна връзка с него е възможна, защото той е стабилен партньор.

18. Когато страда, често обича да се изолира и да остава насаме със своите емоции.

19. В трудни моменти стрелците не отдават много време на страданието. Могат лесно да се разделят с миналото, за да продължат напред.

20. Стрелецът винаги е там за любимите си хора, когато те най-много се нуждаят от него, а приключенията с него остават незабравими спомени

Източник: az-jenata.bg

Advertisement