Надежда изля душата си пред ергена: Спрях да търся половинката си, за да предпазя сина си

Надежда изля душата си пред ергена: Спрях да търся половинката си, за да предпазя сина си
Скрийншот: БТВ, "Ергенът".

В поредния епизод на „Ергенът“ Алек изведе на романтичен пикник една от любимките си – Надежда. Край морето двамата се отдадоха на задушевен разговор, в който Надя, която е самотна майка, сподели за отношенията си със своя син и бившия си съпруг.

В риалитито има две участнички, които имат деца – Надежда и Магдалена – като и двете са безспорните любимки на Алек.

На пикника Алек се поинтересува в какви отношения е тя с екс половинката си и как 7-годишният им син е преживял раздялата.

В искрените отговори на Надя всички самотни майки припознаха борбата, която водят в живота си и как във всяко едно свое действие мислят първо за децата си. 

Надежда каза, че с бившия си съпруг, който е грък, са в много добри отношения, но всичко помежду им е приключило. Надежда среща мъжа си на 21 години, когато е на почивка в Гърция, но щом се женят и гръцката рода й се качва на главата, тя се развежда.

HR специалистката отвори душата си пред Алек и сподели за трогателната връзка със своя син, който прави всичко възможно майка му да не страда след раздялата.

„Виждам го как несъзнателно се опитва да ме подкрепя и да бъде този човек, който да ме успокоява, да ми помага, а децата не трябва да правят това. Те трябва да са безгрижни и да си живеят детството“.

Тя добави и че това е била една от причините да спре срещите с мъже, защото искала да предпази сина си.

„Защото той свиква с моя партньор и после му става трудно, като се разделим и това определено му се отразяваше“, уточни Надежда.

„Вярвам, че аз заслужавам точно толкова любов, колкото всяка една жена и това, че съм майка и имам един прекрасен син може да е само плюс, защото да си родител те прави много по-даващ и обичащ“, разкри пред камерите Надежда.

Тя е категорична, че синът й би харесал много Алек.

Ергенът за пореден път пък показа, че няма проблем с детето й, като бе красноречив:  „Приемайки те теб, приемам всичко около теб“.

Advertisement