Валерия обясни защо охладня към ергена: „Той не спря да се мляска с всяка!“

Валерия
Скрийншот: БТВ, "Ергенът".

Валерия Дакова, която бе една от големите фаворитки за победа в „Ергенът“, но отпадна седмица преди финала обясни странното си поведение по време на последния коктейл.

Тогава Валерия внезапно охладня към Алек, като се оправда, че не може да се държи освободено пред толкова камери. Самият ерген не знаеше как да реагира на дистанцираността й заяви, че е стъписан.

В интервю за „Преди обед“ моделката от Дупница обясни мотивите си да се държи така, макар да е наясно, че това ще й струва отпадането.

На въпрос защо образът й на изкусителка, който тя представяше седмици наред така внезапно се изпари, Валерия каза:

„Изкусителката се изпари, защото имаше причина за това. Не може Алек да ми казва трябваше да помислиш за нашето общо бъдеще, при положение че сутринта отварям очи и го виждам как лежи в едно легло с друга жена“. 

Валерия визираше случилото се по време на романтичното нощуване на палатки, при което Надежда Вишева, против правилата, се вмъкна в палатката на ергена.

„Стига, майката с детето отива в леглото му…“, възмути се Валерия и коментира почудата си, че Надежда 3 месеца не е виждала детето си.

„И другото, което е…“ – добави Валерия – „Аз знам къде отивам, знам, че ще има други жени, обаче той не спря да се мляска с всяка една“. 

Момичето е категорично, че от това, което е гледала в епизодите, не би се срещнала с Алек в реалния живот.

Част от зрителите пък са разочаровани от нейното напускане. Мнозина са на мнение, че Валерия със сигурност е щяла да попадне във финалната тройка за сметка на стюардесата Йоана, но поведението й на коктейла е предопределило отпадането й.

„Очевидно ергенът търси жена ,която не е интересна ,а ще дава мило и драго за него“, гласи коментар на зрителка.

Advertisement