Ники Кънчев с гаф в „Стани богат“, зрителите го критикуват

Ники Кънчев с голям гаф в
Скрийншот: БТВ, "Стани богат"

Ники Кънчев е човек, който притежава богата обща култура и неслучайно бе първият водещ на легендарната игра „Стани богат“.

След 10-годишно прекъсване той се завърна като лице на играта на знания, като замени Михаил Билалов. И до днес зрителите са разединени относно това кой от двамата е по-добър водещ.

Някои от зрителите обаче смятат, че Кънчев често парадира със знанията си и прекалява с „умнеенето“ покрай въпросите.

В едно от последните издания на „Стани богат“ Ники Кънчев отново реши да блесне познанията си, но допусна сериозна грешка, която не му бе простена от зрителите.

На въпрос относно композитора Джакомо Пучини Ники Кънчев уверено заяви, че това е композиторът, който е създал оперите „Кармен“ и „Севилският бръснар“. Всъщност „Кармен“ е опера от Жорж Бизе, а „Севилският бръснар“ е на Росини. 

Зрителите веднага забелязаха гафа и със саркастични коментари призоваха водещия да не бъде такъв „всезнайко“ на всеки въпрос.

Определено тази седмица не е от късметлийските за Кънчев, защото две предавания по-късно той допусна нова неточност. Заяви, че населението на Русия е 200 милиона, докато по данни от 2022 г. населението й е 144 милиона.

Advertisement