Изберете фигура и тя ще покаже съществен проблем в живота ви и начина за разрешаването му

Изберете фигура и тя ще покаже съществен проблем в живота ви и начина за разрешаването му

Изберете символа, който ви вдъхновява най-много и разберете какво казва той за вашата душа.

Този тест предизвика голям шум сред хората, тъй като веднага привлече вниманието със своята достоверност и изненада много хора. Потребителите са изумени от резултатите.

Искате ли да го проверите сами?

Несъзнателният избор на знаци. Защо избирате определени символи, като висулки или фигурки? Често душата ви прави избора, а тестът разкрива най-съкровените ви желания.

Дефинирайте проблема си. Разберете към какво се стреми душата ви и кой символ ще ви помогне.

Погледнете внимателно изображението и определете кой символ най-много привлича вниманието ви.

Символите и тяхното значение

1. Лъв

Лъвът символизира сила и лоялност. Освен това лъвовете са символ на Слънцето и нуждата ви да поемете контрола върху съдбата си.

Проблемът: Ако сте избрали лъв, тогава вероятно трябва да избягате от това, за което сте работили толкова упорито да бъде изградено.

Лъвът символизира господство. Направили сте всичко възможно, за да създадете живота, който живеете, но сега се чувствате в капан и на милостта на обсебващите си отговорности.

Ето защо се чудите дали трябва да опитате нещо ново? Имате ли нужда от промяна? Или може би от съвсем нов път в живота?

Решението: Ако в момента сте емоционално зависими от други хора, ще трябва да спрете да бъдете и да се научите да поемате отговорност за живота си. Доверете се на решенията си и обмислете спокойно следващите си стъпки.

Ако сте избрали фигурата на лъв, това означава, че имате много силна вътрешна и психическа сила, така че не се отказвайте, ще успеете. Ако искате да се освободите, можете. Съдбата винаги е във вашите ръце.

2. Пясъчен часовник

Пясъчният часовник е символ на неизбежността, цикълът на времето.

Проблемът: Хората с фигура на пясъчен часовник знаят, че времето е ценно и се възползват максимално от всеки момент от живота си. Ако сте избрали пясъчен часовник, вероятно се чувствате в капан на времето.

Проблемът е, че вие ​​сте от хората, които живеят с постоянно съжаление и не могат да постигнат вътрешна прошка. Времето е спряло за вас в миналото поради трагично или болезнено преживяване.

Това е важно защото не знаете как да оставите миналото зад гърба си. Затова се чувствате сякаш бавно потъвате, без енергия, в очакване на неизбежното.

Решението: Трябва да разрешите проблемите от миналото, трябва да приемете това, което ви измъчва. След като направите това, можете да оставите съжалението зад себе си.

Стареенето е част от живота и смъртта. Всички се раждаме, растем и умираме. Това обаче не е нещо, от което трябва да се страхуваме. Помирете се с времето. Ако е възможно, помирете се с миналото.

Именно то ви е направило това, което сте днес. И сега сте много по-силни от преди. Опитайте се да живеете в настоящето. Времето е ваш приятел.

3. Луна

Лунните сили са свързани с емоции и скрити истини.

Проблемът: Луната е много красива, когато слънцето я гледа, но е много студена заради тъмната си страна. Пред обществото вие се опитвате да представите личност, която е различна от истинската ви същност.

Заради тази причина хората, които избират Луната, са склонни да потискат емоциите си и се страхуват да говорят за това как се чувстват. Често Луната се избира от самотни хора, които имат голямо сърце.

Сърцето ви е бойно поле. Нещо мощно дълбоко във вас ви държи будни през нощта. Коя е тази тайна емоция, която ви държи буден цяла нощ? Ярост ли е, омраза, гняв или просто страст?

Решението: Душата ви трябва да намери покой и най-добрият начин да постигнете това е да изложите тези емоции на слънчева светлина, тоест да признаете тяхното съществуване. Приемането им е начало.

Потайността е това, което прави тъмните емоции толкова мощни. След като бъдат разкрити, те спират да ни влияят толкова много. В този случай решението е много просто, но в същото време трудно: да поискате помощ и да изразите чувствата си би било най-доброто решение.

Научете се да изразявате чувствата си. Скриването или потискането им ви вреди.

4. Ключ

Ключовете винаги са били свързани с възприемането на житейския път.

Проблемът: Ако сте избрали фигурата ключ, това означава, че се чувствате изгубени и трябва да намерите решение и здравословен път в живота си. Душата ви отчаяно търси отговори.

Пътят, по който вървите, ви е принудил да поставите под въпрос всичко, което някога сте смятали за сигурно. Може би не знаете къде да търсите или ви е писнало да търсите. В един момент сте почувствали, че сега нищо не ви интересува. Може и да скучаете.

Решение: Ключът е проявлението на вашия дух, което ви помага да надскочите настоящия си живот и да потърсите нови вълнения и преживявания.

Има нещо, което не знаете за себе си и то е, че имате влияние върху другите, просто не го знаете поради своите ментални „блокажи“. Говорете с близките си или с онези хора, на които имате доверие, просто ви трябва малко тласък, за да станете човекът, който мечтаете да бъдете.

Намерете начин да пътувате. Това ще ви помогне да се запознаете и да общувате с други хора. Върнете волята си за приключения.

5. Ръка

Ръката на Хамса се свързва със защита от зли сили. Това е защита от мрака, който ви заобикаля.

Проблемът: Ако сте избрали формата на ръката, това означава, че сте „заседнали“ в ежедневието си и винаги търсите някаква „свобода“, която да ви помогне да се успокоите.

Решението: Решението на този проблем е мълчанието. Седнете на мястото в дома си, където се чувствате най-удобно и се вслушайте в полъха на вятъра през прозореца или, където е подходящо, в атмосферата на града.

Трябва да намерите своя вътрешен мир и ако го правите всеки ден, можете да го постигнете. Освен това добър вариант би била възможността да посетите  места, които не познавате. Отделете време за почивка и презареждане.

Кой знак ви хареса най-много? Съвпада ли описанието?

Advertisement