Удивителен момент. Бебе пляска с ръце в утробата, докато майка му пее (видео)

Удивителен случай от ехографа. Бебе пляска с ръце в утробата, докато майка му пее (видео)
Източник: YouTube/Jen Cardinal

Никога не си твърде млад, за да бъдеш интернет звезда и това неродено бебе го доказва. Майка му Джен Кардинал публикувала клип в YouTube, който възхитил милиони потребители.

Към видеото майката написала: „На нашия 14-седмичен ултразвук бебето ни пляскаше, така че аз изпях песен с нашия лекар, докато съпругът ми снимаше.“

Видеото показва как бебето пляска седем пъти, докато Кардинал и нейният лекар могат да бъдат чути да пеят извън кадър „If You’re Happy and You Know It“.

Ритъмът не е нещо, с което повечето бебета се раждат. Но това – което тепърва ще се ражда – май го има в изобилие.

Родителите могат да бъдат чути да се смеят на заден план, докато лекарят след това превърта лентата назад, за да изглежда, че бебето пляска заедно с тяхното пеене.

Някои коментатори побързали да нарекат видеото фалшиво, но майката казва пред TODAY, че макар нейният лекар да манипулирал кадрите, за да удължи аплодисментите, първите три пляскания наистина били „много истински“.

„Ходихме на ултразвук. Бебето ни плесна два-три пъти. Задъхвахме се, смяхме се“, казва тя. „Докторът каза, „Хайде да изпеем една песен“. Той върна кадъра и ни го пусна отново, докато пеем, така че изглежда, че бебето пляска. Много забавно.“

Говорител на Американския колеж по акушерство и гинекология казва пред TODAY.com, че е правдоподобно бебето да е пляскало поне веднъж, обяснявайки:

„Ембрионите  правят всякакви безсмислени движения в утробата, без да знаят, че го правят – но ако пляскащото движение е истинско, случило се е само веднъж и вероятно са го редактирали, за да се повтаря.“

Advertisement