Тест: изберете как спите и разберете нещо важно за себе си

Тест-изберете-как-спите-и-разберете-нещо-важно-за-себе-си

Изберете своята поза на сън и разберете нещо за себе си:

1. Сън по гръб. В тази поза човек е доста спокоен. Това говори за увереност в себе си. Тези хора са винаги готови да приемат нова информация и нови запознанства. Но тази увереност ллесно може да премине в самоувереност.

Показател за това е прекомерното заемане на цялото легло: в този случай човек опъва широко ръцете и краката си, опитвайки се да заеме повече пространство.

2. Поза „зародиш“. Положението за сън е настрани, краката са свити към корема, а човекът прегръща одеялото или себе си. По правило се е забил в някой от ъглите на леглото или се стреми да заеме пространството до стената.

Тази поза говори за това, че човек има нужда от лидер, покровител или защитник, който може да ги защити и да им осигури опека.

3. Поза по корем. Това е поза на сън, в която човек лежи по корем и се опитва „да прегърне леглото“. Ръцете са под възглавницата или отстрани на тялото, краката не се движат.

Човекът, спящ в тази поза, се старае да управлява своя живот и самостоятелно да взима всички важни решения. Освен това му е трудно да приема критика, тъй ато смята всички свои действия и решения за верни. Тази поза на сън говори за необичайно упорство в постигането на цеите, както и за внимание към детайлите.

4. Поза на една страна. По принцип, тази поза може да се отличи от първата поза „зародиш“ по по-отпуснатото раположение на тялото. Хората, прекарващи голяма част от нощта в тази поза, притежават аналитичен ум, доста са адекватни, спокойни и надеждни.

Те се приспособяват с лекота към всяка житейска ситуация и с лекота приемат житейскитетрудности, при това без да притежават специална психологическа сила или специални качества.

Advertisement
Фейсбук коментари