Съучениците й се смеели толкова много, че тя решила да се промени изцяло. Сега тя е невероятна красавица

Съучениците-й-се-смеели-толкова-много,-че-тя-решила-да-се-промени-изцяло.-Сега-тя-е-невероятна-красавица

Външността на всеки човек е уникална. Но понякога всеки от нас иска да промени нещо в себе си… Селин Сентино, която се родила в Цюрих, притежавала достатъчно простичка, но симпатична външност.

Но момичето изобщо не можело да приеме себе си. И се решила на пълна промяна…

След промените, които извършила, дори родната й майка не можела да я познае, а Селин станала невероятна красавица. Жената си мислела, че пред нея живее чужд човек.

пълна-промяна

В училище момичето постоянно било подлагано на унижения и подигравки от съучениците си. Когато девойката пораснала малко, тя решила, че вече никой никога няма да я критикува за нейната външност.

красавица-пластични-операции

И започнала да събира пари, за да реализира замисленото. За получаване на желаната външност на Сентино трябвали 6 години, през които тя понесла множество пластични операции. За всички тя похарчила над 50 хиляди долара.

жена-сини-очи

Днес мнозина сравняват красавицата с Памела Андресън. Към днешна дата момичето е доста популярен модел в „Инстаграм“.

Селин е напълно доволна от своята външност. Сега тя се чувства комфортно в своето тяло и с ужас си спомня как постоянно е страдала заради депресия от нелюбов към себе си преди години.

жена-татуси

В детството си Селин постоянно пропускала часове в училище. Не искала да ходи там, където я наричали уродлива и грозна. Веднъж момичето дори било пребито. Тя все още си спомня това с болка.

Мнозина се плашат от това количество пластични операции на Селин. Но все пак последователите на момичето потвърждават, че тя е много симпатична.

Advertisement
Фейсбук коментари