Булката изгонила свекървата от сватбата. Тогава младоженецът взел микрофона в ръка…

Булката изгонила свекървата от сватбата. Тогава младоженецът взел микрофона в ръка...
Източник: Unsplash/Clem Onojeghuo

Какви ли не ситуации ни предоставя живота! Тази поучителна история се случила в ресторанта, където младоженци празнували сватбата си. Какво се случило и защо младоженецът оставил избраницата си в разгара на веселието?

Булката не харесвала това, че майката на жениха постоянно седяла до тях на масата. Младият мъж обръщал твърде много внимание на майка си, затова възлюбената се чувствала иззоставена и нещастна. Вече извън кожата си тя поискала майката на младоженеца да напусне ресторанта.

Младоженецът не се разстроил и отишъл до сцената, където свирела музикалната група. Той взел микрофона и пред цялата произнесъл: „Кой иска да купи моята майка? Продавам я, защото тя категорично не се харесва на моята булка“.

Това хвърлило всички в истински шок, гостите моментално замълчали и настанала тишина. Младоженецът пристъпил към майка си и казал: „Дори и да не те харесват всички, аз все още те обичам, майко.“ Прегърнал жената и предизвикателно напуснал ресторанта.

След няколко дни някой потропал на вратата му. Това бил един от гостите на сватбата. Той признал, че е станал свидетел на случилото се на тържеството.

Заедно със себе си мъжът водел и красивата си дъщеря, за да я представи на злощастния младоженец. „Знаете ли – казал мъжът от сватбата – мислех много. Ако вие сте способни така да се грижите за майка си, значи може да обграждате с внимание и моята дъщеря“.

Advertisement