Момиче сирак на 11 г. не може да сдържи радостта си, разбирайки, че най-сетне е осиновено! (видео)

11-годишно-момиче-сирак-не-може-да-сдържи-радостта-си,-разбирайки,-че-най-накрая-е-осиновена!
Източник: JACKIE ALEXANDER

В едно училище за деца сираци в американския щат Юта, камерата за видеонаблюдение заснела трогателно видео, на което възпитателка съобщава на 11-годишната Таня Батърфийлд, че най-сетне ще бъде осиновена!

Чувайки тази новина, момичето се хвърля в обятията на възпитателката си.

Тана Бътърфийлд е на 11 и живее в приемно семейство. Докато е на училище, директорката я извиква в кабинета си, за да й предаде съобщение. Една голяма новина е на път да промени живота й. Във видео, публикувано в социалните мрежи от директорката, виждаме малкото момиченце да крачи из кабинета.

Голямата новина

Директорката най-накрая влиза и коленичи пред малкото момиченце, за да й каже голяма новина: родителите от приемното семейство на момичето току-що са й се обадили. Съдът е обявил, че могат да осиновят малката Танна!

Изненада за щастливото момиченце, което скача в ръцете на директорката – наистина прекрасен момент!

„Доказателство е, че в един свят, пълен с вълнения и раздори, все още има светлина и радост, които могат да бъдат намерени“, написала директорката.

„Чувствах се сякаш милиони, милиони неща избухнаха в сърцето ми“, казва пък малката Танна. „Чувствах се толкова щастлива. Това е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало.“.

Advertisement