След земетресение момиченце не можело да спи. Тогава на помощ дошъл мил питбул (видео)

След земетресение момиченце не можело да спи. Тогава на помощ дошъл мил питбул (видео)
Източник: Скрийншот YouTube/Twitter Clips

Адалин Лиъри е малко момиченце, което винаги намира утеха и радост в компанията на своя верен приятел, голям питбул на име Фюри. Кучето също обожава своята малка стопанка и помежду им цари забележително приятелство.

Адалин обаче започнала да изпитва затруднения със съня след ужасно земетресение с магнитуд 7,0 по Рихтер, което ударило нейното село в Аляска. Семейството й с тревога разбрало, че дъщеричката им не може да заспи сама от страх. 

Баща й Кайл Лиъри дори публикувал във Фейсбук: „Имахме над 5000 вторични труса.“ Оттогава Адалин започнала да изпитва голямо безпокойство и трудности със заспиването.

Доверчивият питбул на семейството на Адалин, Фюри, за щастие й помогнал да намери очарователен начин да се справи с безпокойството си, особено през нощта, когато може да се появят неприятни мисли.

Бащата Кайл поставил камера в стаята на Ейди, за да запише дали успява да заспи, и кадрите, които се появили, били доста трогателни. Фюри и Адалин се гушкали на пода, но една вечер тя го поканила в леглото си. Въпреки че самата тя се чувствала нестабилна, тя се погрижила косматият й приятел да се чувства удобно.

Тази трогателна сцена е заснета на видео:

Advertisement