Скърбяща жена вижда лицето на любимото си куче в облаците часове след смъртта му

Скърбяща жена вижда лицето на любимото си куче в облаците часове след смъртта му
Източник: Twitter/@LLedgeway

Домашните любимци са нещо повече от животни. Те със статут на най-близките ни приятели и са като част от семейството за нас.

Сърцеразбиващо е когато дойде денят, когато кучетата ни оставят, за да отидат отвъд дъгата. Сбогуването с верните ни любимци никога не е лесно.

Луси Леджуей е от Йорк, Англия. В продължение на 14 години тя и нейното куче Съни имали много приятни спомени заедно, така че загубата на толкова любимо животно я опутошило. Един ден Съни, нейният Джак Ръсел Териер припаднал и повече не се събудил.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by luce (@lucyledgeway)

Люси и приятелят й излезли навън, след като Съни починал, за да се севземат малко и да подишат чист въздух. Минали покрай района, където кучето на Люси Съни обичала да ходи на разходка. Момичето слязло от колата, защото искало да усети присъствието на кучето си.

Тя си мислела за Съни, докато гледала към небето и изведнъж забелязала нещо необикновено. Тя успяла да види муцунката на кучето си в небето!

В момента, в който младото момиче видяло физиономията на мъртвото си куче в небето, тя избухнала в сълзи.

Може би Съни се опитвал да им каже, че е добре и е на по-добро място.

Тя се усмихва, когато вижда любимото си същество в небето. Моля Бог да даде безопасност на всички заминали животни в рая.

Advertisement