Рибите – водопад от любов с парченце интуиция

Рибите – водопад от любов с парченце интуиция

Рибите трудно се задържат на едно място. Духовни са, постоянно търсят нещо, което да ги балансира емоционално. Често правят компромиси за сметка на собствения си комфорт. Какво още не знаете за представителите на зодия Риби? Вижте 20 техни отличителни черти:

1. Рибите имат голямо сърце и много любов, която да дадат на света. Те са състрадателни и откритото им сърце им позволява да видят най-доброто в хората.

2. Ако има представители в зодиака, които носят в себе си позитивен дух, то това са родените под знака на зодия Риби.

3. Те обичат да опознават някого на по-дълбоко, духовно ниво. За тях е много важна личността, която се крие зад образа.

4. Рибите са невероятно интуитивни и следват инстинктите си. Неща, които другите биха пропуснали, те винаги ще забележат.

5. Рибите предпочитат качеството вместо количеството, когато става дума за приятели. Не губят време, опитвайки се да поддържат много повърхностни приятелства.

6. Най-големите мечтатели в зодиака са Рибите. Винаги кроят планове, които задължително следват.

7. Рибите също като Близнаците са непоправими романтици. Те обичат и искат да се чувстват специални, но също така знаят как да накарат и любимия човек да се чувства специален.

8. Със сигурност сте забелязали, че представителите на тази зодия са енигма. Те имат неуловима и загадъчна страна на характера, която често остава невидима за другите.

9. Те са дълбоко емоционални създания. Преживяват интензивно събитията, били те добри или лоши. Настроенията им могат да се променят като вятъра.

10. Родените под този зодиакален знак имат способността да прозират истинските намерения на хората, тъй като са много аналитични.

11. Рибите са изключително приспособими и могат да се справят с всички типажи хора. В състояние са да намерят обща среда с почти всеки, което кара хората да се чувстват комфортно и спокойно.

12. Друга тяхна отличителна черта е щедростта им.

13. Въпреки многото си положителни качества Рибите биха могли да бъдат и доста нерешителни. Понякога се нуждаят от съвет от приятел, за да вземат окончателно решение.

14. Рибите жадуват за силна и здрава любовна връзка, но невинаги намирането на подходящ партньор е толкова лесно за тях. Понякога могат да изпитат и несигурност в себе си, страх от отхвърляне.

15. Друга положителна черта на зодията е артистичността и креативността, които представителите ѝ носят в себе си.

16. Добре е да знаете, че Рибите понякога имат нужда да остават сами със себе си, за кратко или по-дълго време. Тогава, когато искат да избягат от хаоса.

17. Рибите оценяват честността и искреността и предпочитат да чуят истината, дори и да се окаже, че не им харесва.

18. Перфектните любовници са родени под този зодиакален знак. Готови са да направят всичко за голямата си любов.

19. Рибите имат конкурентна страна, която може да изненада хората. Малцина осъзнават колко конкурентни могат да бъдат Рибите, когато се изправят пред предизвикателство.

20. Благодарение на своите инстинкти могат да усетят кога техните любими хора не са добре.

Източник: az-jenata.bg

Advertisement