Попитали го защо не е оставил жена си, след като пожар я обезобразил. Отговорът му изумил всички

Попитали го защо не е оставил жена си, след като пожар я обезобразил. Отговорът му изумил всички
Източник: Instagram/Turia Pitt

Всички искаме партньор, който да ни обича такива, каквито сме отвътре. Светът е толкова непредсказуем и ние очакваме любовта на партньора към нас да бъде непоколебима.

За съжаление всички взаимоотношения са подложени на изпитание. И тези изпитания могат да направят двойката по-силна или да я унищожат, в зависимост от това какво мотивира любовта им.

Майкъл Хоскин и атлетката Турия Пит се изправили пред едно такова предизвикателство, когато тя получила изгаряния на до 60% от кожата си след инцидент с горски пожар на ултрамаратон през 2011 г.

След този инцидент жената изглеждала много по-различна и зашеметяващата й красота станал спомен. 

Турия Пит
Турия Пит преди инцидента. Източник: Instagram/Turia Pitt

Докато много мъже щели да се възползват от ситуацията, за да зарежат приятелката си, Майкъл знаел, че няма да ходи никъде. Разбира се, Турия изглеждала съвсем различно, но той се влюбил в това, което представлявала тя отвътре.

След инцидента лекарите му предложили да влезе в болничната стая и да се сбогува с нея, тъй като можело да не оцелее. Като изрично го предупредили, че тя вече не прилича на себе си.

Той се поколебал дали да я види, силно обгорена, с „бръсната глава с размерите на тиква“, но вместо това дал обещание.

„Ако тя оцелее, ще се оженя за нея“, казал той на лекарите.

След време някои хора били любопитни да разберат защо е решил да остане с нея, особено след като по това време дори не били женени. Веднъж задали този въпрос на Майкъл. И отговорът му бил абсолютно невероятен и достоен за уважение.

„Бях привлечен от нейната душа и нейния характер. Тя е единствената жена, която ще продължи да сбъдва мечтите ми.“

Двамата се оженили през 2016 г., а година по-късно си родили заедно бебе. През 2020 г. се сдобили с още едно отроче.

Днес те са щастливо женени и заедно отглеждат детето си. Никой не може да се съмнява в любовта, която Майкъл изпитва към Турия.

Advertisement