Пълнолунието на 8 декември: ключово и със съдбоносни промени

пълнолуние

Последното пълнолуние за 2022 г. се нарича „Студената луна“. Ще премине в зодия Близнаци. Този представител на хороскопа ще внесе баланс, а „студената луна“ ще ви позволи да погледнете по нов начин на познатите неща. Това е моментът да свалите маските и да проверите колко здрава е връзката ви…

Влиянието на пълнолунието започна и ще продължи до 10 декември включително. Това означава, че в момента има много експлозивни моменти във въздуха по отношение на емоции, чувства и идеи.

Някой е разкъсан от творческо изобилие, желанието да има време да започне нещо ново и да завърши старото, а някой ще иска несъзнателно да унищожи всичко в края на годината, така че по-късно „с чиста съвест“ да влезе в 2023 г.

Сега е времето да решите въпроси, които са висели във въздуха дълго време. Опитайте се да завършите всичко, което е започнато толкова отдавна, когато динозаврите все още тичаха. Ако ясно виждате, че няма такава възможност, затворете този проект. Пуснете го. Край.

Сега е важно за вас да се отървете от баласта, като решите от какво наистина се нуждаете, какво ще донесе щастие и полза.

Девизът на това пълнолуние е УЛОВЕТЕ МОМЕНТА!

Докато енергията прелива в момента, използвайте я.

След 8 декември луната ще започне да намалява. И има новогодишна суматоха, годишни отчети, подаръци, много различни неща. Не отлагайте за края на годината това, което сега може да се направи лесно, естествено и много ефективно.

Не забравяйте да отделите време за себе си: уютни тихи вечери с любими хора или насаме със себе си, романтични срещи, срещи с най-верните и надеждни приятели.

Просто не забравяйте да проследите вътрешното си желание. Без токсични хора и такива, които обичат да се хранят с чужда енергия.

Сега трябва да се обърне специално внимание на здравето: храната трябва да е здравословна, витаминна, лека и вкусна само за вас.

Преди лягане, без филми на ужасите, неотложни неща и нервни новини.

Представете си, че точно сега се намирате в приказна къща, където всичко е наред, защитено, уютно и спокойно. В тази къща трябва да се изпълнят всички най-съкровено и истинско, което трябва да се случи.

Разберете сами, какъв човек сте? Какво наистина искате, от какво сте уморени Каква истинска мечта е скрита дълбоко във вас, толкова дълбоко, че ви е страх дори да я изречете? Как се чувствате?

Следете за чистота на мислите, пространството, комуникациите и всичко, което ви се случва. Не допускайте боклуци, опити за внасяне на недоверие, объркване или страх у вас.

На лист хартия (в нощта на 8 декември) можете да напишете план за намерение за 2023 г., така че в новогодишната нощ със спокойна душа и сърце просто да се насладите на празника, да пожелаете на всички добро здраве, да се смеете и да запалите бенгалски огън.

Естествено, без частици НЕ, в сегашно или минало време. Пишем това, за което наистина сме готови, искаме, наше е и не е откраднато от никого. След това го слагаме на прозореца до обяд или вечерта на 8-и.

Advertisement