Нострадамус е говорел за връзка на Стрелеца с Висшите сили. Мнозина Стрелци са орисани на успех

Нострадамус е говорел за връзка на Стрелеца с Висшите сили. Мнозина Стрелци са орисани на успех
Изображение от Enoch111 from Pixabay

Те предвиждат предстоящите събития и са с крачка напред пред другите

Според Нострадамус много представителите на тази зодия имат силна активна жизнена енергия (понякога прекалено голяма). Във всеки случай благодарение на това Стрелците често постигат плановете си и напредват доста към целите си.

Пророкът не се съмнявал, че има някаква връзка между Стрелците и Висшите сили.

Стрелецът – Наблюдателят

Нострадамус не изключва, че Стрелецът може да контролира хората. Той смятал, че представителите на знака под пълен контрол на Юпитер са близки до нивото на „наблюдатели“. Висшите сили им дадоха власт да видят това, което остава „незримо“ за другите.

Като дори не е нужно да ръководят другите директно. Смелите шегаджии привличат хората към себе си и им налагат своето мнение и мироглед. Те са идеални стратези. За тях основното е изпълнението на общия план. И накрая всичко се получава така, както е замислено.

Стрелецът – Изкусителят и Измамникът

Тяхното поведение понякога изненадва и дори обезкуражава мнозина. Стрелците изглеждат някакви клоуни и шутове. Но това е далеч от истината, това е фалшива картина.

Тактиката на този наивен, прям, неспособен да лъже, алтруист работи на сто процента. Стрелците изпреварват съперниците си във всичко, както в бизнеса, така и в личния живот.

Ако е необходимо, те напълно ще унищожат своя бизнес съперник. И също така, ако желаят, ще съблазнят всеки.

Животът е партия шах

Нострадамус наистина е бил прав. Стрелецът вижда събитията напред. Но той не е ясновидец. По-скоро в живота той играе като в шаха. Гледа, пресмята ходовете, знае и разбира „житейските комбинации“. Това обяснява толкова честите успехи и късмет през целия им живот.

Ангелите пазители също определено им помагат.

Стрелците понякога могат да бъдат сприхави и прекалено емоционални. И ако вземете предвид факта, че за тях дадената дума е нещо свещено, можете да си представите на какво са способни тези по детски смели хора.

Ангелите понякога подлагат своите любимци на житейски изпитания. Пред които всеки друг би се препънал. Стрелецът обаче с лекота постига това, за което другите не са и мечтали.

Нострадамус добавя още едно обстоятелство, свързано с успехите на Стрелеца. Много представители на зодията са предопределени от раждането си да имат успешен и щастлив живот. И всичко това благодарение на техния нумерологичен код, програмиран за късмет.

Стрелците осъзнават и обработват всички свои грешки. Никой не би си помислил, че работят толкова стриктно върху себе си. А Висшите сили им помагат отново и отново да достигат безпрецедентни висоти в живота.

Advertisement