Виктория Бекъм вече 25 години яде едно и също нещо за вечеря

Виктория-Бекъм-селфи
Източник: Instagram/victoriabeckham

Бизнес дамата и бивша вокалистка на Spice Girls Виктория Бекъм ще отпразнува 48-ия си рожден ден тази година. Но на фигурата на жената могат да завиждат дори многократно по-младите от нея. Svobodnazona.com реши да разбере как успява да поддържа такава страхотна физическа форма.

Тайната на Бекъм се крие във факта, че тя фанатично следи както диетата си, така и физическата си активност. Самата Виктория мълчи как постига такава хармония, но съпругът й, футболистът Дейвид Бекъм, говори за ежедневието й.

Виктория става рано сутрин и веднага отива на фитнес, за да прави упражнения. Следобед я очаква пълноценна спортна тренировка, понякога включваща плуване в басейна, йога или кардио под формата на бягане.

Другите ограничения важат за кухнята. Дейвид обича да готви, но не всички негови ястия се опитват от съпругата му. Тя е особено стриктна към вечерите. Вече 25 години Виктория яде само риба на пара със зеленчуци за вечеря. И макар семейството й предлага „изкушения“ под формата на бургери, тя отстоява позицията си.

Дейвид призна с леко негодувание в интервю: „Единственият път, когато тя взе нещо от чинията ми, беше бременността на Харпър. Беше невероятно. До днес това е една от любимите ми вечери.”

Дълго време, точно като мантра, Виктория повтаря, че не приема храната като източник на удоволствие, а само като нещо, което й дава енергия за различни постижения. В същото време тя не отрича: в миналото лесно е можела да яде всякаква нездравословна храна, но сега е преосмисляла виждането си за нещата.

Advertisement