Предопределени свише. Тези зодии са създадени една за друга!

Предопределени свише. Тези зодии са създадени една за друга!

Според Библията, мъжът и жената са създадени да се допълват взаимно, но не само физически, а и по характерните си качества. Всеки човек има своята половинка, предначертана свише.

Някой има късмет да срещне половинката си в ранна възраст, за да създадат едно цяло. А друг трябва да премине по труден път, със загуби и скърби, за да намери своята половина.

Задавайки въпроса – „Къде е моята сродна душа?“, много хора се опитват да създадат отношения с напълно неподходящи хора. Оправданията са много – всички вече са женени, дошло е времето, после ще е късно.

Но времето поставя всичко на мястото си. Бракът може да се разпадне пред очите ни , а любимият човек  да стане омразен. И идва осъзнаването, че е допусната грешка.

Астролозите имат собствено мнение по този въпрос. Според тях в зодиакалния кръг има зодии, които Създателят е създал само и изключително една за друга.

Овен и Близнаци могат да създадат прекрасен съюз, пълен с активен живот, ярки емоции и взаимно разбиране. Този съюз е като две части, които се съединяват и създават едно цяло.

Овенът е пълен с фантастични идеи, които винаги ще бъдат въплътени, благодарение на вродените лидерски качества и големите му амбиции. Близнаците пък могат да създадат всички условия за Овена, те ще помагат и ще го насърчават по всякакъв възможен начин.

Телецът и Козирогът рискуват да не се срещнат в младостта си. И единият, и другият зодиакален знак по това време са заети със своето образование и търсенето на себе си.

Срещата им обикновено се провежда в по-зряла възраст, когато и двамата имат семейство и деца. Но дори това няма да може да спре привидно двата най-консервативни знака.

Когато пъзелът на отношенията ги събере  и хората разберат, че не могат да живеят един без друг, те не се връщат назад към миналото.

Единственото сигурно е, че Телец и Козирог ще издържат до последно и ще изчакат децата им да пораснат. Само тогава те ще могат да се наслаждават на съвместния си живот.

Много общи неща имат Лъвът и Стрелецът. Двойката бързи успява да умножи семейния бюджет и да не й липсва нищо. В този съюз няма фалшиви неща. Представителите на тези зодии мислят в една посока и имат сходни желания.

Често ще липсват от вкъщи, защото не са домошари. Активната почивка и пътешествията ще им станат основните занимания.

Огледалният съюз между Дева и Дева също е много перспективен. Няма да има ругатни и караници заради разпръснати вещи и безредие в къщата.

В допълнение, Девите знаят как бързо да се адаптират към любимия човек. Такъв съюз е спокоен и издръжлив. Именно в него партньорите споделят физическите си качества, а характерите им са почти еднакви.

Да създадат изтънчен съюз на двама души, ценящи красотата, могат Везните и Водолеят. Представителите на тези две зодии се отнасят към стихията Въздух, което ги прави лесни за възход.

Те просто са създадени един за друг и могат да живеят щастливо, след като се научат да укротяват лекомислието си и да забравят за независимостта.

На пръв поглед двойката Скорпион и Риби предизвиква недоверие у хората, които ги познават. Те са много различни.

Но именно различието на партньора прави всеки от тях онзи, който допълва половината от едно цяло. Скорпионите ще намерят сигурно убежище, където винаги ще бъдат посрещани с грижа и любов.

А Рибите ще могат да се чувстват защитени от несгоди и проблеми.

Advertisement
Фейсбук коментари