Невероятното преобразяване на 300-килограмова жена в истинска красавица

Невероятното-преобразяване-на-300-килограмова-жена-в-истинска-красавица

Това е невероятната история на момиче, тежащо 300 килограма, което за кратък срок се превърнало в стройна, обаятелна красавица.

В щата Орегон през 1990 година се родило момиче. Нарекли я Амбър Рашди. От малка тя била голямо дете и винаги се отличавала от своите съученици. Когато момичето навършила 12, тя вече тежала над 100 кг.

Подобно тегло нямало как да не се отрази на здравето на момичето. На Амбър й било трудно да ходи сама. За да се придвижва вкъщи й помагали специални устройства.

Спешно трябвало да бъдат взети мерки. Било невъзможно да се справи сама с проблемите и затова се обърнала към лекарите за помощ. Когато антарът измерил 300 кг, удивлението на медицинския персонал нямало предел.

Започнала трудна битка с килограмите. Било разработено специално меню за здравословн хранене. Били включени и физически упражнения. В началото момичето ги изпълнявало седейки в леглото. Стремителното намаляване на теглото дало на Рашди сили да продължи лечението.

жена-отслабване

Така минала една година. През този период Амбър успяла да свали повече от 100 кг. Тя започнала бвно да ходи сама.

След силното отслабване кожата на момичето провиснала. За разрешаването на този проблеми помогнали пластичните хирурзи.

жена отслабване

През цялото това време Амбър Рашди се борила с излишното тегло, като до нея се намирал и приятелят й. Помощта и подкрепата му помогнали много на жената. Той и днес е до нея.

жена-300-кг-отслабване

Трудно е да се повярва, че човек може да се избави от над 200 килограма. Днес Амбър е на 29 години. Нейната история се превърнала в пример за мнозина, имащи излишни килограми.

Днес красивото, чаровно момиче живее и се радва на живота. В социалните мрежи тя призовава хорта да водят активен начин на живот. Освен това, момичето се увлича по измислянрто на нови нискокалорични ястия.

отслабнала-жена

Жената води и свой личен блог. Има над 150000 последователи. Амбър им разкрита всички тайни на своето удивително отслабване. Разказва и за промените в личния си живот.

А вие удивени ли сте от нейното преобразяване?

Advertisement