Майка издевателствала над външността на дъщеря си. Това завършило с над 300 пластични операции

Майка-издевателствала-над-външността-на-дъщеря-си.-Това-завършило-с-над-300-пластични-операции

В ранна детска възраст моделът Цубаки Томоми от Япония получавала множество забележки от майка си, която била недоволна от външността на дъщеря си. Критиките били толкова много, че момичето, завършвайки училище, решило да промени външния си вид чрез пластични операции и специални козметични процедури.

Днес жената е на 39 години и едва ли ще я познаят и собствените й родители.

японски-модел

Цубаки, работеща като модел и блогър, е известна в Япония като жената, която е понесла цели 300 процедури и оперции, изменяйки своята външност. Всички тези промени й стрували 30 милиона йени. Наскоро тя гостувала в местно тв шоу, където обяснила причината за тези си превъплъщения.

Историята на Цубаки е свързана с детска психологическа травма. Както признава моделът, майката на момичето била недоволна от нейната външност и не пропускала възможност да критикува дъщеря си.

японка-пластични-операции

Най-болезнените спомени от детството на Томоми са свързани със събития, случили се на семейните празници. Когато гостуващите им роднини и приятели се удивлявали колко е пораснало момичето, майка й отговаряла, че Цубаки е уродливо дете.

В началото момичето се обиждало и молила майка си да не говори така, но накрая самата тя повярвала, че изглежда ужасно. Навършвайки пълнолетна, тя се решила на първата си операция.

Обичайните днес пластични операции в годините на нейната младост станали повод за негативни критики от околните, които я наричали „терминатор“, но това не спряло Томоми.

На 20 години Цубаки изравнила зъбите си, променила формата на очите с и увеличила гърдите си. В началото плащала от училищните си спестявания, а после започнала работа като хостеса в Хокайдо.

японка

За 2 години тя си завоювала статуса на най-търсената хостеса в Хокайдо, в чиито задължения влизали среща с гостите или клиентите на една или друга компания. Главното за тази длъжност били привлектелната длъжност и общителност.

Скоро кариерата на момичето се развила много успешно и тя започнала да печели доста добре. Като голяма част от доодите си харчела за нови пластични операции: направила реконструкция на челюстта си, носа и даже устата, както и преминала през процедура за отстраняване на бръчките и лифтинг на лицето. За 39 години броят на процедурите достигнал 300.

Днес жената проължава да работи като хостеса, понякога учасства в модния бизнес, както и в сферата на блогърството. Томоми има акаунти в различните социални мрежи, където се радва на многбройни последователи.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари