Каква е тайната на успеха на жените Козирог?

Каква е тайната на успеха на жените Козирог?

„В тях има огън“ е реплика, която често се чува за жените Козирог. Разбираемо е: докато някои дами крещят силно „Обърнете ми внимание!“, Козирозите седят спокойно встрани и мистериозно потрепват с мигли. Астролозите разкриват защо мъжете са така привлечени от жените Козирог.

Тайна 1 – Воал

Не воал който покрива лицето, а такъв, който крие чувствата. Козирозите създават впечатление на студени и непревземаеми дами. „О, как можа да кажеш такава вулгарност?“, възкликват те на комплимента и покриват лицата си с воал. Но под невъзмутимата маска се крие експлозивен темперамент, а зад първичният и добродетелен образ се крие фатална жена. Ферхунде, покажи си лицето.

Тайна 2 – Надеждност

Можете да разчитате на момичетата Козирог. От тях стават добри приятели и верни съпруги. Мъжете разбират с шесто чувство, че Козирозите са точно онези жени, с които можете да създадете семейство и да не се опарят от предателство.

Тайна 3 – Живеят в омагьосана дива гора

Жените Козирог живеят в свой собствен странен и мистериозен свят. Те не са първите, които осъществяват контак, те привличат, а после веднага бягат в гъсталака. В дамата Козирог мъжете виждат непостижима цел и веднага включват инстинкта си на ловец – иската да я настигнат, да я завладеят, да я завлекат в пещерата.

Тайна 4 – Мълчаливост

Козирозите рядко са досадно бъбриви. Но любимците на Сатурн са страхотни слушатели. И ако една дама не разговаря с часове с приятелите си, тогава тя вероятно ще посвети това време на мъжа си? .. Е, добре, мечтаенето, както се казва, е безплатно.

Тайна 5 – Да бъдеш различен

Тези дами няма да бъдат спечелени с несръчни ласкателства или пищни подаръци. Козирозите няма да си паднат по красиви речи и големи жестове. „Но така играта е много по-интересна!“, ще кажат момчетата и ще започнат да съставят план за завладяване на гордите дами от зодия Козирог.

За някои момичетата Козирог ще изглеждат скучни и твърде правилни. За други – ледени и непревземаеми. Но истинските мъже ще могат да разпознааят страстните и фатални красавици в привидно земните труднодостъпни дами.

Advertisement