Накъде гледа конят? Тест, който ще определи кое мозъчно полукълбо ви е по-развито:

Накъде гледа конят? Тест, който ще определи кое мозъчно полукълбо ви е по-развито:

Едно време беше много популярен тестът с въртящото се момиче. Днес ви каним да преминете още един интересен тест, който определя типа личност.

Този тест ще ви позволи да разберете кое полукълбо е по-добре развито. Погледнете картинката. Определете накъде гледа коня. Настрани ли гледа или към вас, или може би гледа в двете посоки поред?

Ако сте избрали, че конят гледа към вас

Това означава, че сте човек, който мисли логично и има математически ум. Вие сте притежател на развито ляво полукълбо. Не ви е трудно да запомните много и различна информация.

Предпочитате да разчитате само на факти, отколкото да вярвате в илюзии. Лесно запомняте важни дати, телефонни номера, големи числа. Приятели и познати ви смятат за прагматик.

Ако сте избрали, че конят гледа към хоризонта

Смело можем да кажем, че сте интроверт, с добре развито дясно полукълбо. Запомняте изображения и символи по-лесно от числа и думи. Най-вероятно имате талант в музиката.

Действайки в пристъп на емоции, понякога съжалявате за думите и действията, които сте казали. Вие сте открит и добър човек, който позволява на желанията ви да „надделят над вас“.

Ако сте избрали, че конят гледа или във вашата посока, или настрани

Можем да кажем, че и лявото, и дясното ви полукълбо са добре развити. Вие сте човек, при когото всичко е хармонично. Вие сте едновременно емоционални и практични. Вашите чувства и ум са добре балансирани.

Advertisement