7 причини да обичате жена Козирог

7-причини-да-обичате-жена-Козирог

Когато мислите за жена, родена под знака на Козирог, вероятно си я представяте с доста труден характер, който би могъл да ви извади извън равновесие. Това обаче е доказателство, че невинаги можете да прецените човек според зодията му.

Истината е, че жените, родени между 22 декември и 20 януари, са известни с това, че създават едни от най-щастливите семейства и са истински пазители на домашния уют. Ето няколко причини да бъдете благодарни, ако имате такава дама в живота си!

1. Жената Козирог знае какво прави

Ако нещо се обърка или възникне спешна ситуация, няма място за паника. Винаги можете да разчитате на нея, защото тя има в главата си не само план Б, но поне още 5 възможности. Козирозите са винаги подготвени!

2. Тя е вярна на своята половинка

Независимо дали са мъже или жени, всеки, роден под този знак, е човек на честта. Ако ви е отдала сърцето си, тя никога няма да ви предаде и да ви постави в неудобна ситуация.

3. В спокойно състояние Козирозите са ужасно сладки

Веднага щом се почувстват в безопасност и спокойствие, Козирозите са по-добри, отколкото някой си е представял. Няма такава топла и радостна любов като на женатаКозирог. Ако сте я спечелили, насладете се.

4. Държи близките си в безопасност

Ако искате стабилност, вярност и романтика всичките в едно, изберете жената Козирог. Тя може да стовари ада на земята, ако някой заплашва мира на нейния любим.

5. Изслушва и дава хубави съвети 

Имате нужда от помощ при труден проблем или някой просто да ви изслуша, без да ви съди? Козирогът е вашият правилен избор! Те бързо успяват да разберат ситуацията, не бързат с изводите, но винаги дават адекватен съвет.

6. Тя е страстна

Ако жената Козирог, която искате, е избрала вас, страстните й целувки ще бъдат първият знак, че сте на правилния път. Тези дами се целуват смело и експертно, сякаш правят любов, но в действителност само загатват какво ви очаква.

7. Те не са материалистки

Тези жени знаят кое е наистина важното в живота. Козирозите не се интересуват от пари, коли или дрехи. Разбира се, те ценят лукса, но предпочитат да печелят със здрав труд.

Advertisement