Невероятна хубост! Тези две сестри са най-красивите момичета в Инстаграм

сестри-красавици
Източник: www.instagram.com

Ава и Лий Клемънтс са само на по 8 години, но вече имат повече от 1, 1 милиона последователи. През миналата година, на 7-ия рожден ден на Ава Мария и Лий Роуз, майка им, Джаки Клемънтс, направила на близначките акаунт в Инстаграм.

момичета-близначки-Инстаграм

„Изминалата година за Ави и Лий бяха наистина весели и увлекателни. Покупки, подаръци от марки от цял свят или фотосесии с фенове — всичко това беше наистина удивително. Разбира се, най-важното за тях за приятелите, които успяха да спечелят по този път“ — отбелязва майка им Джаки.

близначки-красавици

Джаки следи стриктно дъщерите-близначки да посещават училище.

„Всяка работа, която им възлагат чрез Инстаграм, аз я планирам за уикенда или за след училище, за да не им се налага да пропускат занятия. Ако получат поъчка чрез своята агенция, на снимачната площадка има учител, който им помага с училищната програма“ — споделя майката.

близначки-Инстаграм

Към този момент нито Ава, нито Лий имат достъп до акаунта си в Инстаграм, затова те не могат да общуват със своите последователи. „Понякога им позволявам под техен пост да зададат въпрос на последователите си, след което им позволявам да прочетат отговорите им“.

 

сестри-Близначки

красиви-близначки

майка-и-близначки

Източник: Instagram.com

Advertisement
Фейсбук коментари