Момиченце със синдром на Даун се усмихва за пръв път на майката, която го е осиновила (видео)

Момиченце със синдром на Даун се усмихва за пръв път на майката, която го е осиновила (видео)
National Down Syndrome Adoption Network/Facebook

Това е красива история за любов и семейно щастие. Осиновяването на дете, особено на дете със синдром на Даун, може да бъде труден избор, тъй като има много неизвестни и предизвикателства за преодоляване.

Въпреки това, родителите на Бебе Хикс, както е известно детето онлайн, направили този избор с любов и отдаденост и решението им било възнаградено с уникалната, лъчезарна усмивка на дъщеря им.

Само на 8 месеца, това малко момиченце било доведено у дома от осиновителите си майка и баща (които живеят в Тексас). И именно тук момиченцето подарило на новите си родители един от най-хубавите моменти в живота им.

Видеото, публикувано във Facebook, трогна много потребители на мрежата, които бяха трогнати от сладостта и красотата на усмивката на Бебе Хикс.

В клипа, публикуван във фейсбук, се вижда как момиченцето лежи по корем върху постелка за игра. На заден план можете да чуете гласа на майка й, която я пита как е минал денят й. Бебе Хикс  отговаря на този въпрос с ослепителна, мила и прекрасна усмивка.

Развълнувана от зашеметяващата усмивка на дъщеря си, майка й я моли да се усмихне отново. Когато бебето дарява майка си с още една мила усмивка, жената трудно може да сдържи емоциите си.

Коментарите на хората изразяват обич и възхищение към това специално малко момиченце.

„Тя е прекрасна и нейната усмивка ще ме прави щастлив с дни“, пише един потребител.

„Просто не мога да сдържа усмивката си в отговор, докато гледам това“, добавя друг потребител.

Тези кадри били публикувани не само за да покажат красотата на детето, но и за да повишат осведомеността за синдрома на Даун и да покажат колко специални са децата с това увреждане.

Майката на малкото момиче казва, че снимките са съкровище за тяхното семейство и те искат да покажат на света красотата на децата със синдрома на Даун.

Въпреки ежедневните трудности, усмивката на детето може да преодолее всички препятствия. Като видите детето си да се усмихва така, знаете, че всичко си струва. 

Пожелаваме на това сладко дете спокоен и щастлив живот с любящото си семейство. Нейната история е вдъхновяващ пример за безусловна любов и споделено щастие и напомняне, че всяко дете, независимо от различията си, има силата да внесе радост и любов в живота ни.

Advertisement