Eто как изглежда момиче, направило си над 100 пластични операции!

момиче-пластични-операции

Китайката Ву е на 30 години, но е по-известна под псевдонима Аби. През целия си съзнателен живот тя променя своята външност. А всичко започнало с проблеми с хормоналния фон, девойката се разболяла много.

По време на лечението си Ву качила излишни килограми. Тя започнала да се чувства неуверена в себе си. Майката на Ву решила да помогне на дъщеря си, заедно започнали да работят върху теглото на момичето. Но тя вече не се чувствала красива като преди. Появили й се множество комплекси.

пластични-операции

Тя започнала да се променя на 14-годишна възраст. С разрешение на нейната майка й направили липосукция, стегнали увисналата кожа. След това Абби решила да промени формата на лицето си — тя изменила скулите, носа, устните, очите. После пък Абби си увеличила бюста.

Eто как изглежда момиче, направило си над 100 пластични операции!

Сега, за да поддържа резултата, всяка година тя се подлага на някаква пластика и използва инжекции за красота с хиалуронова киселина. През годините Аби претърпяла повече от 100 пластични операции.

Сега самата тя има клиника по пластична хирургия. А лично Аби е нейно рекламно лице. Доволна е от външния си вид, признава обаче, че се е променила драстично и просто е престанала да разпознава себе си. На снимки от младостта или детството си е съвсем различен човек.

пластика-азиатка

И въпреки че самата Аби не съжалява за промените, тя предупреждава другите. В крайна сметка всички видове операции водят до последствия. Процедурата е болезнена и трудна, пластиката може да бъде неуспешна.

И Аби не препоръчва да ги започвате от детството и юношеството. Самата девойка обаче все още променя външния си вид, не е в състояние да се откаже от пластичните операции.

Advertisement
Фейсбук коментари