Две сестри от Япония похарчили 40 милиона йени за „перфектен външен вид“

Две сестри от Япония похарчили 40 милиона йени за
Снимка: Chie and Chika Yoshikawa

Спойлер: разликата е огромна!

Сестрите близначки Чие и Чика Йошикава са известни в Япония с това, че непрекъснато харчат пари за пластични операции в опит да постигнат „перфектния външен вид“.

Ако сравните как са изглеждали Чи и Чика в началото на двайсетте с това как изглеждат сега на 34, може да си помислите, че са напълно различни хора.

Разглеждайки снимките им в социалните медии, можете да видите, че формата на очите, носовете и дори лицата им са напълно променени.

Според сестрите те са похарчили около 40 милиона йени (над половин милион лева) за козметични процедури. Те варират от инжектиране на филъри и лифтинг на лицето до множество операции на носа и клепачите.

Въпреки че близначките трябвало да изтърпят много болка и време, за да се възстановят, те не съжаляват за нищо. Чие и Чика твърдят, че манията им да променят лицата си е започнала като деца, тъй като хората винаги са ги сравнявали.

Постоянните сравнения имали голямо влияние върху психичното им здраве и те накрая непрекъснато се  гледали в огледалото, изследвайки лицата си, за да се опитат да открият недостатъци.

След като пораснали достатъчно, те осъзнали, че лягането под ножа е най-лесният начин да подобрят имиджа си. Всяка от сестрите е била подложена на индивидуални процедури, така че външният вид на Чие и Чика вече не е идентичен.

Когато започнали да споделят снимките си в социалните медии, един потребител написал, че Чие има „свински нос“ и тя приела присърце обидния коментар. Това я накарало да помоли своя пластичен хирург да намали върха на носа й и да скъси част от хрущяла.

Когато тя споделила актуализирания си външен вид с последователите си, някои хора казали, че „това е грешка, преди била по-добре“. Така тя продължила да коригира визията си. В резултат на това момичето претърпяло пет последователни операции, но накрая осъзнала, че никога не може да задоволи всички претенции.

Една от най-новите процедури за момичетата е премахването на мазнините от ъгълчетата на устата.

Те също са премахнали мазнините и по бузите си. Близначките вярват, че пластичната хирургия е променила живота им към по-добро, но признават, че може да се стигне и твърде далеч.

Advertisement