Буквата М на дланта. Строга предначертаност или щастлив знак?

Буквата М на дланта

Буквата М на дланта е вълнуваща тема за много хора. Често те пишат, че са намерили М в дланта си, но в същото време не са богати, неуспешни и т.н. Това добър знак ли е? Или знак за предначертана съдба?

Как изглежда буквата М?

Буквата М на ръката се образува от линията на сърцето, линията на главата, линията на съдбата и линията на живота. Но в тази форма тя може да се появи при много хора; истинската буква М може да се счита за такава само когато човек има дълбока, ясна, дълга, непроменлива линия на съдбата от началото до края.

Ако вашата линия на съдбата не е такава, значи значението на буквата М не се отнася за вас.

Трябва да погледнете дясната си ръка, ако сте десничар. И лявата, ако сте левичар.

Какво означава буквата „М“ на дланта? Има два варианта, в зависимост от това на какъв етап се намирате в момента

Щастлив знак

Хората с буквата М могат да постигнат големи висоти, успех в кариерата, бизнеса и себереализацията. Висшите сили им помагат в това; колкото по-дълбока и ясна е линията на съдбата, толкова по-лесно е развитието.

Но другата страна на монетата е, че това може да бъде знак за строг коловоз, който ви е предопределен. Ако го следвате и „познаете“ областта, тогава ви очакват успех, богатство и реализация. Ако не го следвате, тогава ви чакат проблеми.

Строга предопределеност

Неизменната дълбока линия на съдбата ще ви води по определен път на линията на съдбата. Ако се опитате да излезете от този коловоз или ако го направите, няма да има успех, нищо няма да се получи, ще сте във веччно търсене на себе си.

Даваме пример: предопределено ви е да се занимавате с езотерика, това ви е отредила вашата линия на съдбата на буквата М. Но вместо това вие се занимавате с продажби или компютри. И какво става?

Не можете да постигнете успех, не изпитвате удовлетворение от работата, постоянно търсите себе си, не сте доволни от доходите, имате проблеми в живота. И всичко това, защото не вървите по своя път, а вървите по грешен.

Хората, които нямат буквата М, нямат толкова строга съдба в живота, може би в определени етапи от живота имат, но не през целия си живот.

Advertisement