Внука подарил на баба си ремонт на кухнята. Сега тя не може да я познае

Внука подарил на баба си ремонт на кухнята. Сега тя не може да я познае

За да зарадвате любим човек или роднина, абсолютно не е необходимо да му давате пари или да купувате каквито и да било неща. В случай, че имате пари и стаята на точния човек се нуждае от ремонт, тогава всичко е ясно. Точно това решил мъж, който направил ремонт за баба си.

кухня-ремонт

Баба му отглеждала мъжа от самото му детство. Ето защо той отлично знаел, че баба му обожава да готви. Но в своята стара кухня те не можела да създава уникални кулинарни шедьоври. Затова мъжът избрал да ремонтира кухнята и да я направи по-съвременна и удобна за използване. Това е не само приятен, но и необходим подарък.

нова-кухня

Повечето кухни не могат да се похвалят с големи размери. Ето защо мъжът решил да направи ремонта самостоятелно. Това, което можете да видите на снимките далеч не е краят на ремонта, но той вече е близко.

нова-кухня

Какъв вид е имала кухнята преди ремонта:

В самото начало мъжът решил да се отърве от всички мебели в кухнята. За да получи необходимото пространство. След това сменил прозореца, избирайки пластмасов. После се отървал от вратата и й придал по-модерен вид. Внукът на бабата отказа да купи готов дизайн за кухнята. Ремонтът е създаден въз основа на предпочитанията на бабата.

Как бил извършен ремонтът на етапи:

Боите на тавана били премахнати. Плочките също. Работата била завършена за един ден.
Окабеляването били сменено и тръбите били боядисани.
Човекът се отървал от боклука, измил стените.
Линолеумът също бил почистен.
Като осветление е избран полилей.

Мъжът облепил стените със специални тапети, които могат да се мият. Контакти били инсталирани там, където са необходими. Решили да покрият пода със специален линолеум, който донякъде наподобява ламинат.

 

Advertisement