5 от най-капризните женски зодии

5-от-най-капризните-женски-зодии

Жените от тези зодии са най-капризни и игриви. Ето коя от жените според зодиакалния си знак е най-капризната:

Везни

Жените от зодия Везни създават впечатление за нежни, спокойни и прекрасни дами. Но всъщност те често са капризни, нервни, упорити и без настроение. Везните са двойствен знак, така че моментите на равновесие и радост често се заменят с моменти на капризи и недоволство. В същото време жена от зодия Везни все пак остава очарователна и се опитва да постигне хармония в себе си, въпреки че това невинаги се получава.

Рак

Жените под знака на Рака са капризни поради своята емоционална природа. Настроенията и желанията им могат да се променят всяка минута. Жените Рак могат да бъдат много нервни и ядосани. Освен това те често изискват твърде много внимание към себе си. Жените Рак са много уязвими, нежни, нуждаят се от постоянно внимание. Те са много капризни и взискателни.

Лъв

Жените от зодия Лъв са много капризни и взискателни. Те се нуждаят от постоянно внимание, комплименти, подаръци. Представителката на този зодиакален знак иска да бъде център на вниманието в една връзка. Лъвицата трябва да се чувства обичана и обожавана. Тази горда жена изисква своето заслужено внимание и любов.

Дева

Жените Дева са много капризни и изискващи. Те обръщат внимание на различни малки неща в живота и очакват същото от другите. Те са склонни към критика, прекомерна педантичност, понякога са саркастични и остри с езика. Девите очакват от половинката им да бъде внимателна към техните желания и молби. Жените под знака на Девата изразяват недоволството си тихо, но много нервно.

Скорпион

Жените от зодия Скорпион са много капризни, непредвидими, свръх емоционални и властни. Истинските страсти кипят вътре в представителите на този зодиакален знак. Връзката с жена Скорпион може да се окаже доста трудна, тъй като тя е много непредсказуема, капризна и сложна по природа. Но в същото време няма по-привлекателна и секси жена от Скорпиона.

Advertisement