7 неща, които правят жената-Лъв толкова специална

7 неща, които правят жената-Лъв толкова специална

Жените Лъв са сурови лидери с нежна вътрешна конструкция. Те могат да изглеждат свирепи отвън, но игриви и нежни отвътре. Те хармонично съчетават сила и чувствителност, харизма и предпазливост, неуловимост и предсказуемост. Ако познавате жена-Лъв или вие сте такава, ето какво трябва да запомните:

Те са лидерите сред зодиите

Те са оптимистични и безстрашни. Те са изправени пред всички предизвикателства със смелост и са готови на всичко. Жените Лъв са лидери и се стремят да контролират всичко, което им е възложено – независимо дали е план за вечерта, проверяват сметката за ресторант или убеждават определени хора да направят това, което е нужно.

Обичат да са в центъра на вниманието

Те взимат решения и винаги търсят одобрение от другите. Хората разчитат на тях, за да се свърши всичко планирано. В същото време те винаги очакват похвали. Лъвиците обединяват хората. И докато им е приятно в свободното си време да са около хора, предпочитат да работят сами. Също така обичат да привличат вниманието към себе си с ярък гардероб, изискана прическа или грим, който ги отличава от тълпата.

Те са чувствителни

Те са емоционални жени, чиито чувства могат лесно да бъдат наранени. Изключителната им увереност може да маскира несигурността.

За тях е изключително важно да покажат своята уязвима страна, за да спечелят уважение от другите. Освен това са много чувствителни към хората около тях и техните чувства. Настроението им може да повлияе на жената Лъв. Нужно им е време да овладеят емоцията си преди да реагират на нещо.

Те са непосредствени

Наред с това, че са упорити, Лъвиците лесно могат да променят мнението си. Те не държат обидата  и не се обиждат лесно. Те знаят какво искат от живота и вървят към него. Никой не може да попречи на преследването на целите им.

Те са много романтични

Често чакат подходящия партньор, с който да прекара остатъка от живота си.

Сексуалният им чар е силен и са готови да опитат почти всичко в леглото. Докато им е приятно да бъдат в светлината на прожекторите, те знаят как да се наслаждават в спалнята.

Отношенията им са дълбоко емоционални. Те са като лудо влакче в увеселителен парк – спорят, скандализират, помиряват се, но искрено обичат партньора си. Трудно е да се намери някой, който да се справи с тях.

Те са отлични приятели

Те са добри, верни приятели, изключително щедри и прекалено грижещи се за своите близки. Техните приятели имат какво да научат от тях.

Умеят да се разбират с хората

Разбират се отлично с другите. Трябва им време, за да разберат себе си и да намерят баланс. Ако направят това, тогава всички останали ще могат да оценят уникалността на жената Лъв.

Advertisement