Васка Джурова: „Получих паник атаки, като видях какво излъчват в „Ергенът“

Васка от Ергенът
Скрийншот: Бтв, "Ергенът"

Васка Джурова, която изненадващо отпадна рано от „Ергенът“, разкри в подкаста „Надкаст“ подробности от участието си в риалитито и изненадата, която преживяла, когато е гледала епизодите.

Фармацевтката от Гоце Делчев отрече категорично слуховете, че си е имала гадже преди риалитито и затова е страняла от Алек. Слуховете бяха породени именно от това, че Васка не беше във фокуса на предаването и беше доста пасивна в епизодите към ергена.

Васка разкри, че е имала доста атрактивни срещи с Алек, които обаче не били излъчени, защото може би не се връзват със сюжетната линия на епизода. 

Красавицата призна, че от това й е станало доста болно и го е приела тежко. „В един момент се питаш защо е бил целият този стрес, който съм преживяла там, след като не се виждам“, заяви фармацевтката.

Разочарованието й било още по-голямо, защото след първия епизод, в който тя се бе дегизирала като гримьорка от екипа, тя веднага станала любимка на феновете, които после се чудели къде е Васка в целия сюжет.

Голямото разочарование дори е довело до здравословни проблеми с красивата Васка и тя получила паник атаки по време на епизодите, а веднъж дори припаднала.

„Отрази ми се и психически, и здравословно. Започнах да се паникьосвам в дадени моменти и то точно в първите няколко епизода. За съжаление, получих няколко паник атаки. Единия път припаднах в безсъзнание и след това моята съквартирантка ме беше намерила на земята“. 

Васка обаче твърди, че вече е преминала през трудните моменти, които е преживяла покрай риалитито.

Advertisement