22.12.2023 г. – денят на зимното слънцестоене: в него има 4 мощни минути за съкровени желания

22.12.2023 г. - денят на зимното слънцестоене: в него има 4 мощни минути за съкровени желания
Източник: Pixabay

Денят на зимното слънцестоене е специален ден от годината, който отбелязва най-късия ден и най-дългата нощ в северното полукълбо. Този ден настъпва, когато Слънцето достигне най-южната си позиция спрямо небесния екватор.

Тази година зимното слънцестоене е на 22 декември. След това дните започват да се удължават, а нощите стават по-къси…

… Слънцето винаги ще изгрява на зазоряване и ще изчезва при залез.

Но има определени периоди, когато човек просто трябва да обърне повече внимание на случващото се и на себе си.

Този период се случва сега.

Първо, Меркурий е ретрограден. Затова премахваме това, което е счупено или не работи и оставяме това, което можем да вземем, за по-късно. 

Сега нашата Луна активно расте. На 27 декември има Пълнолуние. Затова инвестираме енергията си за наша изгода, а не я хабим в скандали, притеснения, че не сме успели да постигнем нещо за годината, което сме планирали. Такова е, каквото е. Приемете го. И по-малко размишлявайте по този въпрос. Не можете да се върнете назад, но можете да се погрижите за това, което ви предстои.

Има 4 мощни минути за желания

06:27: Точно в този момент започва новата астрономическа година.

Тук можете да си позволите да направите най-уж странното, някакво спонтанно желание. Затова си го пожелайте спонтанно. Просто потърсете какво желание се крие във вас и то ще изскочи точно в този момент.

22:12: Тук можете да си пожелаете нова работа, стабилност на дейността, нови хоризонти, реализация, смяна на професията. Всичко, което ще ви направи по-силни, ще ви позволи да се чувствате здраво стъпили на краката си, ще ви даде усещане за необходимост, полезност и удовлетворение.

22:22: Тук става дума само за пари и нищо друго освен пари. Финанси, богатство, повишение в работата, разширяване на бизнеса и т.н. И не забравяйте да осъзнаете, че няма да чакате с крака на дивана, а ще имате планове, желание и разбиране, че парите са вложена енергия, опит, труд и знания.

22:23: В тази минута желанието трябва да е свъразно със здравето, личния живот, нещо свързано с хора, емоции, чувства. Не можете да поискате някой човек. Имаме право само да питаме за себе си, съобразявайки се с нашите способности и възможности.

Не можем да оказваме натиск върху другите и да ги принудим да танцуват на нашата мелодия. Ако човек не ни харесва, не можем постоянно да искаме да му угаждаме.

Осъзнайте искрено прехода към новата астрономическа година. Почувствайте се така, сякаш нещо много важно ще се случи в близков реме. Вярвайте в себе си и силата си.

Бъдете в крак с природата и нейните ритми. Действайте бавно, постепенно, докато слънцето става все по-силно до настъпването на пролетта.

Прекарайте 22 декември в добро настроение. Включете вътрешното си слънце и осветете всичките си дейности, срещи, всеки свой момент.

Advertisement