Най-вредните жени според зодиака

Най-вредните жени според зодиака

Няма да се лъжем, всички момичета са малко вредни. Но това колко вредна е пряко зависи и от нейната зодия. Открий себе си в списъка!

Козирог

Заветната дума за Козирог е „самоконтрол“. Външно тя винаги се опитва да се контролира, докато вътрешно в нея може да се разгаря истински огън от страст. Мечтае да срещне истински мъж и до смърт се страхува да се влюби. Поради тази прекомерна предпазливост тя често прави грешен избор и след това естествено страда.

Не очаквайте от нея насилствени излияния на чувствата – дори жената Козирог да ви обича, тя пак ще опитас последни сили да се преструва, че е безразлична към вас. Да се ​​стопи ледената й фасада е задача за професионален психолог или мъж, който сляпо я обича и не губи надежда. Следователно, ако мечтаете за пламенна романтична връзка с нежни декларации за любов, значи сте стигнали до грешния адрес. Но поне можете да разчитате на нея.

Водолей

Момичето Водолей е импулсивно, раздразнително, но отзивчиво. Тя обшува лесно с мъжете и ги вижда по-скоро като приятели, отколкото като съпрузи. Мъжът не може да намери по-добър приятел от момиче Водолей.

Тя се страхува от тежки страсти, следователно, чрез активното изразяване на чувствата си и дори намеци за притежание, само ще уплашите Водолейката и тя ще избяга в неизвестна посока. И със сигурност не трябва да разчитате на постоянството й, по-добре е да се подготвите предварително за най-лошото.

Риби

Момичето Риби живее в света на своите илюзии, тя е много чувствителна, хленчива и постоянно страда от усещане, че е била предадена. Жената от тази зодия непрекъснато чака потвърждение на вашите чувства към нея, в противен случай тя ще се измъчва (а може би и вас същевременно) с вечни съмнения.

Но дори и да получава тези потвърждения по няколко пъти на ден, тя в крайна сметка свиква с тях като даденост и всичко започва наново. Абе, омагьосан кръг.

Овен

Егоистичното и независимо момчие Овен обича да дразни момчетата. Тя обича, когато е боготворена и се изпълняват всичките й прищявки. И е много капризна. При кавга Овенът като дете може да тъпче и да ридае, докато накрая всичко стане по начина, по който тя иска.

Но дори и да успеете да й угодите толкова много, че да ви признае любовта си, не вярвайте и не очаквайте лоялност от нея – щом види нов почитател на хоризонта, тя може моментално да забрави за вас.

Телец

Имате късмета да се сблъскате с момиче Телец? О, тогава непременно чакайте драматични сцени, писъци и разбиване на съдове (може би в главата ви). И не се надявайте, така или иначе няма да я надвиете в спора. А моленето за прошка е напълно безнадеждно занимание. По-добре приемете неизбежното и признайте, че тя е безусловно права. Когато парата излезе, момичето-Телец ще стане по-сговорчиво.

Близнаци

Жената-Близнаци мрази последователността и е склонна да сменя момчетата като ръкавици. Ако сте нейно гадже, пригответе се тя да флиртува с приятелите ви точно пред очите ви. Дори да ви се закълне в любовта си, рано или късно ще поиска свобода, а в замяна ще ви я предостави с удоволствие.

Ако искате да запазите връзката си с Близнаци, ще трябва да приемете тези условия. И между другото, тя винаги ще предпочете кариерата пред домакинството.

Рак

Няма по-хленчещо от момичето зодия Рак. На този, когото обича, тя е отдадена до дълбините на душата си и е готова да отиде с него дори до края на света. И от любимия човек, съответно, изисква подобно отношение.

Ако жената Рак сметне, че сте охладнели към нея дори на йота, момичето ще се затвори в себе си и ще изпадне в депресия. Тя е докачлива и в това състояние може да бъде отмъстителна. Абсолютно нищо не може да се постигне от нея чрез писъци; ласки и само ласки ще помогнат. Тонове, мегатонове на ласки и нежност.

Лъв

Лъвицата е суетна и властна, тя няма да се занимава с някой, който не отговаря на нейните стандарти, които са горе-долу на нивото на Еверест. Момичето Лъв си представя, че е център на Вселената, така че доп себе си трябва да има Достоен човек. Да, да, с главна буква.

Когато самочувствието й е наранено, тя няма да крои зли, коварни планове, а просто ще каже в лицето му всичко, което мисли за нарушителя. И след нейната тирада може да изглежда, че ураганът или цунамито са цветя, нарисувани в детска тетрадка.

За да смекчите тази ярост, трябва да й подарите скъп подарък (за предпочитане златни бижута с диамант) и да я убедите, че е по-добра от всяка, кояото сте срещали преди, и като цяло е богиня. Но не губете смелостта си, иначе Лъвицата ще ви прегази без дори да ви забележи.

Дева

Мислите си, че само Лъвиците имат високи стандарти? На Девите не са по-малко високи. Следователно за нея е толкова трудно да се вземе с някого. Критериите й за подбор обаче са малко по-различни от тези на Лъвицата. Например Девата може да общува с безделници и лузъри, които Лъвицата дори няма да погледне. Девите обикновено са лекомислени. Любимото й занимание е критиката. Любимо хоби – критика. Накратко, погрижете се за нервните си клетки и се запасете с валериан.

Везни

Момичетата Везни са уверени, че са неотразими. Те обичат компанията и вниманието. Освен това момичето Везни по-скоро не се интересува от мъжете сами по себе си, а от възхищението на феновете си и аплодисментите. Животът за Везните е по-скоро игра, отколкото ежедневие, така че те играят цял ​​живот. Те обожават лукса и мразят неприятните задължения.

Скорпион

Ако решите да си вземете приятелка Скорпион, тогава да знаете, че сте отишли ​​на война. Или е много готино с нея, или е много лошо, или и двете заедно, последователно. Без златна среда. С нея се живее постоянно в стресова ситуация.

Така че, ако не сте притежател на железни нерви и стоманена мъжественост – този екземпляр не е за вас. Коварната Скорпионка, дори ако силно иска да направи впечатление на сладка и послушна, наивна и кротка, тя дълго време ще носи нехарактерна маскировка, но нейната същност рано или късно ще надделее.

Тя мрази да я притискат и е много – помнете – МНОГО ревнива! Ако открие  съобщение от друго момиче във вашия телефон, ще поиска да изядете телефона си. Няма да ви казваме какво ще се случи, ако изведнъж заподозре, че й изневерявате…

Стрелец

Момичето Стрелец е по-скоро мъж, отколкото жена. Искате нежност и страхопочитание от нея? Ха! Ще трябва да я приемете такава, каквато е, и да не се оплаквате. Но все пак ще се оплачете.

Тя обича обича мъжката компания и обича вниманието. Така че можете да изтласкате ревността си надалеч предварително, в противен случай тя просто ще избяга, уплашена от вашите страсти. На парти жената Стрелец няма да седи тихо в ъгъла като подова лампа, така че внимавайте с нея, в противен случай вниманието на тази Казанова в пола ще премине към някой друг.

Advertisement