Жена родила дъщеря на 67. Как изглежда тя 14 години по-късно

Жена родила дъщеря на 67. Как изглежда тя 14 години по-късно

Коя е най-добрата възраст за жената да има бебе? По този въпрос мненията са различни. Някои твърдят, че е идеално да станеш майка, когато си млада и издръжлива – имаш повече сили и здравето ти е по-силно.

Но има и предимства при по-късното майчинство. Като например, че една жена, която е родила на възраст 35-45 години, е по-зряла за такава отговорност. Такава майка, най-вероятно, вече е постигнала известен успех в кариерата си, има собствено жилище и спестявания, за да може да осигури на бебето по-добър живот.

Но днешната история не е за това. Възрастта, на която нашата героиня забременява и ражда, е уникална. Нищо чудно, че румънката Адриана Илиеску била включена в Книгата на рекордите на Гинес. Само си представете: жителката на Букурещ става майка за първи път на 67 години!

жена-на-67-дъщеря

Защо Адриана не е родила на 20, 30 или дори на 45? Просто е. Жената е била заета с работа – тя е изследовател, затова е посветила целия си живот на научните изследвания. Когато дошла на себе си, разбрала, че времето е безнадеждно загубено. Или не е?

родилка-67-години

Пенсионерката решила да рискува, тъй като не искала да остане сама до края на живота си в двустайния апартамент. Тя се подложила на ин витро процедура. В друга държава на толкова възрастна дама биха отказали ембриони. Но Румъния очевидно има свои собствени закони…

„Пълна лудост!“

Така казаха, като завъртели пръст към слепоочието, приятелите на Адриана, когато научили за намерението й. Въпреки всичките злорадства, осъждания и критики, жената забременяла с близнаци.

жена-на-67-дъщеря

Когато дошко време за раждане, за съжаление, едно бебе не оцеля. Андриана се опитала да намери сили в себе си, за да преодолее мъката си. В края на краищата днес тя има своята дългоочаквана дъщеря.

Проблемите на най-възрастната майка след раждането на детето не били приключили. Хората продължиха да шепнат зад нея. Дори когато жената кръщавала своето момиче, монахините в църквата тихо я осъждали. Илиеску ги чула да казват, че сам Нечестивия е родил момичето.

Въпреки че Адриана е сигурна в обратното: дъщеря й е дар от Бог, за което тя му е безкрайно благодарна.

От тогава минали 14 години…

момиче-на-14

След известно време жената се научила да игнорира страничните погледи на минувачите на улицата. Тя е фокусирана само върху отглеждането на дъщеря си, която вече е на 14 години! Елиза е много красива и сладка. Момичето води обикновен живот, типичен за тийнейджър на нейната възраст.

Майка й, която е над 80 години, не се предава. Тя твърди, че няма лоши навици, храни се правилно, така че се чувства най-много 30. Днес основната мечта на Адриана е да спосрещне пълнолетието на Елиза.

Advertisement
Фейсбук коментари