Разкриха една от големите тайни на „Стани богат“

Разкриха една от големите тайни на
Снимка: BTV

Авторите на шоуто „Стани богат“ (оригиналното название на формата е
Кой иска да стане милионер?“) обичат да създават интрига и да държат публиката в напрежение. Наскоро обаче феновете разбраха отговора на един от най-честите въпроси относно шоуто.

В продължение на 23 години „Стани богат“ се излъчва в различни държави, което доказва популярността му сред зрителите. В мрежата можете да намерите спорове между феновете на проекта относно това дали водещият знае отговорите на въпросите предварително.

На мнозина им се струва, че намеците, които участниците получават от него, често звучат сякаш всичко му е известно предварително.

Оказа се обаче, че за водещия отговорите също са изненада, както и за госта на стола на богатството и той също до последно не знае какъв ще е резултатът. Водещият получава информация едва в последния момент.

Така авторите на риалитито избягват риска водещият на предаването да подсказва. Освен това, за да не може гостът да познае отговора, гледайки реакцията на присъстващите, зрителите в залата са оградени от ярка светлина, през която е невъзможно да се видят лицата им.

Advertisement
Фейсбук коментари