Модел показа как изглежда без професионален грим

Модел показа как изглежда без професионален грим

В правилните ръце козметичните лайфхакове не само ще създадат привлекателен външен вид, но и напълно ще променят облика на всяка жена. Младата англичанка Лизи Търнър демонстрира това със собствен пример.

Момичето знае много за изкуството на превъплъщението, работи като модел и споделя в Instagram всякакви тънкости и трикове, които професионалният грим позволява в името на промяната.

професионален-модел

В своя фешън мейк-ъп момичето прилича на мила, „вамп“ блондинка, но без никакво колебание качва и естествени снимки, с проблеми по кожата и весели гримаси. 172 хиляди потребители са абонирани за нейния профил, в който тя основно поства снимки-образец, създадени от професионални гримьори.

моделът-Лизи-Търнър

Също така моделът споделя и информация за козметиката, която й помага да възстанови кожата си след „тежкия“ грим.

Наскоро Лизи публикува видео, в което показва как бляскавият й „външен вид“ е поразително различен от начина, по който всъщност изглежда. И наистина, без грим, тя прилича на дете, което трудно може да бъде оприличено на модел.

модел-без-грим

жена-без-грим

Последователите оцениха нейната искреност с гръм и трясък! И единодушно признаха, че изглежда страхотно както с грим, така и без него.

Advertisement
Фейсбук коментари