Три зодии, които не обичат никого, освен себе си

Три зодии, които не обичат никого, освен себе си
Изображение от vecstock on Freepik

Самолюбието е черта на много хора, но има зодии, които са склонни да бъдат напълно обсебени от себе си. Те не забелязват другите, защото нямат нужда от никого.

Егоистичните зодии и прекалено самолюбивите не са едно и също нещо. Хората могат да преследват собствените си цели във всичко, като правят всичко само за себе си, но може и да не проявяват гордост.

Как да разпознаете самовлюбения човек? Астролозите и психолозите разграничават три зодии, които често имат непреодолимо желание към самообожание.

Близнаци

Хората може би си мислят, че Близнаците знаят как да обичат. Несъмнено те знаят какво е любовта към друг човек, но тези чувства все още са на второ място за тях. Това, което прави представителите на тази зодия още по -опасни, е тяхната естествена способност да скриват прекомерното си самолюбие. Те знаят как да обичат двама души едновременно, като първият човек са те самите, а вторият може да бъде всеки.

Близнаците обожават себе си Те се нуждаят от свобода в отношенията повече от всеки друг. Ако те искат нещо, тогава вие сте или с тях, или не, но те няма да променят решението си. По принцип можете да живеете с това, ако сте достатъчно дипломатични. За Близнаците може да бъде изключително трудно да постигнат успех в любовта поради своята безпринципност.

Телец

Телецът, особено жеските представители, са типични нарциси. Тези хора обичат да се възхищават на себе си, осъзнавайки цялата си красота. Ако ги попитате кой според тях е най -красивият човек в света, тогава с голяма вероятност те ще кажат, че най-красивите са те самите. Телецът не само вярва в красотата си.

Те са абсолютно убедени, че техните форми и пропорции са перфектни. Дори и да признаят, че трябва да отидат на фитнес, за да свалят излишни килограми, пак няма да намерите по -красиви от тях.

По принцип можете да се разбирате с подобно самолюбие, но ако първоначално сте раздразнени от това, тогава е по -добре дори да не се опитвате да имате вземане давае с Телец. Лесно е да се идентифицира Телец, който отговаря на това описание – в неговия или нейния телефон има много „селфита“ и снимки, на които е сам. В това отношение Раците може да приличат на Телеца, но нарцисизмът им не е толкова открит и мощен.

Лъв

Лъвовете правят всичко заради себе си, но не го крият като Близнаците. Те също имат навик към самолюбоване като Телците. По принцип това са най -гордите хора в света. Има и моменти, когато правят нещо за другите, но това се случва рядко. Лъвовете не забравят за помощта на другите, но помагат на другите само когато самите те нямат проблеми.

Ако хората можеха да станат супер герои като във филмите, тогава сред Лъвовете ще има най-малък брой супермени, защото те първо ще решат своите проблеми си и едва след това ще помогат а другите. Лъвовете се радват да правят неща за другите, но само ако това им помага да повишат репутацията си. Не трябва да очаквате алтруизъм от тях.

Advertisement