„Купих семейни ДНК комплекти за Коледа и сега всички са в сълзи“

„Купих семейни ДНК комплекти за Коледа и сега всички са в сълзи“
Източник: Pexels

Жена се обърна към Reddit, за да сподели как е провалила Коледата, като е подарила на своите родители и братя и сестри ДНК комплекти, тъй като сега се опитват да разберат кой от тях има различен баща.

Когато става въпрос за Коледа, можете да прекарате часове в мислене какво да подарите на близките си. Но една жена решила, че е супер идея да купи семейни ДНК комплекти (AncestryDNA) като изненада за семейството си.

Тя обяснява как се събрала с майка си, баща си, брат си и двете си сестри на Бъдни вечер, за да си разменят подаръци, тъй като невинаги успяват да прекарат Коледа заедно.

Обръщайки се към Reddit, жената казва: „По-рано тази година AncestryDNA имаше разпродажба на техните комплекти. Мислех, че това ще бъде страхотна идея за подарък, така че купих шест от тях за коледни подаръци.“

„Семейството ми се събра, за да размени подаръци за нашата традиция на Бъдни вечер. Веднага щом всички отвориха подаръка си по едно и също време, майка ми започна да откача. Тя ни каза как не иска да ги вземем, защото съдържат опасни химикали.“

Жената поправила майка си, като казала, че в тях „всъщност няма химикали“ – но забелязала, че майка й е видимо разстроена.

„По-късно тя започна да се опитва да ни убеди, че само едно от нас, децата, трябва да го вземе, тъй като всички ще имаме еднакви резултати и да препродаде допълнителни комплекти, за да спечели пари“, добави тя.

Родителите й отишли в друга стая малко след като отворили ДНК комплектите и започнали да се карат шумно.

Едва в този момент жената и нейните братя и сестри осъзнали защо майка им реагира толкова яростно на подаръците.

Тя добавя: „Нашите родители се карат горе през последния час, а ние сме долу и се опитваме да разберем кой има различен баща.“

Сестра ми, брат ми и аз още не сме решили дали ще си направим теста.

„Без значение какви са резултатите, ние ще продължим да се обичаме и да обичаме нашите родители, независимо от всичко.“

Докато повечето потребители призовали жената да успокои майка си, за да я помоли да разкрие всичко за семейството им, други споделили собствените си истории за това как ДНК комплект е разкрил истината за родителите им.

Един потребител каза: „И аз направих това! Подарих на двамата си родители комплект за Коледа миналата година. И двамата са много горди с френското си и чероки наследство.

Само че се оказа, че и двамата са наполовина ирландци и наполовина англичани. Баща ми настоя, че нещо не е наред и така и не успях да видя резултатите.“

Advertisement
Фейсбук коментари