Уморена майка с бебе на ръце седнала да обядва. А постъпката на сервитьорката я трогнала

Уморена майка с бебе на ръце седнаla да обядва. А постъпката на сервитьорката я трогнала
Източник: Pexels/RDNE Stock project

Американката Никол Кайнхарт решила да отиде с детето си в Дисниленд. Жената пътувала през цели 7 щата с колата си, за да стигне до Калифорния .

Пътуването с малко дете не е лесно. През първия ден семейството се опитало да съкрати времето за пътуване и се хранело само в колата. Във Флорида Никол решила да спре за обяд.

Уморената майка с неспокойното бебе направила поръчка. Ястията били сервирани. Никол започнала да се храни с бебето на ръце.

Служителката на кафенето била трогната от тази сцена и предложила да вземе бебето на ръце, за да може майката да се храни нормално.

Серитьорката гледала с любов бебето, разхождала се сред посетителите и приемала поръчки. Да държи бебето в ръце за нея не било кой знае каква тежест.

А възхитената майка споделила впечатленията си във фейсбук:

„Всеки ден държа бебето си в едната ръка, докато ям с другата. Но не всеки ден сервитьорката ми предлага да подържи бебето, за да мога да хапна на спокойствие“, написа трогнатата Никол.

„След това продължи да се разхожда до другите маси, с бебето ми, вършеше си работата и питаше дали имат нужда от нещо и т.н. Не беше и време за почивка, беше натоварено време на обяд. Всички харесаха постъпката й. Това беше най-сладкото нещо. Гостоприемството все още е много живо.

„Това беше първото ни пълноценно хранене от цялото пътуване. Ти не знаеше това, но въпреки това ни посрещна топло. Благодаря ти! Бог да те благослови!“

Публикацията на Никол и постъпката на милата сервитьорка бързо станали популярни. И с право. Все по-рядко се срещат такива добри дела, макар да не костват кой знае какви усилия.

Advertisement