Жена остарява 8 пъти по-бързо от нормалното. Ето как изглежда на 41:

Жена остарява 8 пъти по-бързо от нормалното. Ето как изглежда на 41:

Когато става дума за информация, която е заложена в неговата ДНК при раждането, човек обикновено е безсилен. Патологиите обикновено се появяват в много ранна възраст, ако не и при раждането. И тогава е много по-лесно да се преодолее болестта, когато още в началото на появата й се приложи правилното лечение.

Но има моменти, когато скрити патологии се появяват вече в съзнателна възраст. Тогава на човек му е много по-трудно и морално, и физически да се бори с болестта. Пример за това е американка, която остарява много по-бързо от нормалното. Как изглежда тя на 41 и възможно ли е да се борим с това?

Още като дете Тифани Уедекинд от Охайо забелязала, че се различава както по външен вид, така и по здравословно състояние от връстниците си. Такъв бил и брат й Чад. Те били много по-слаби от другите деца, но изглеждали по-големи.

Но по това време никой не можеше да постави правилна диагноза на децата от семейство Уедекинд. Те били лекувани непонятно от какво и постоянно приемали нови и нови лекарства или витамини. Но всичко било безрезултатно.

Откриване на истината в съзнателна възраст

американка, която остарява много по-бързо от нормалното. Как изглежда тя на 41 и възможно ли е да се борим с това?

Едва на 30-годишна възраст Тифани разбира, че има изключително рядко заболяване на този свят – старее по-рано от нормалното 8 пъти по-бързо. Истината била разкрита само благодарение на постоянството на самото момиче, което на 30-годишна възраст започнало да изглежда на цели 50. Т

Докато лекарите търсели изход от ситуацията, паралелно бил прегледан и Чад. Той имал същите симптоми, само че в по-занемарена форма. Това заболяване е можело да се диагностицира още при раждането, ако е имало подходящата апаратура. Но тъй като това не се случило, Чад починал на 39 години. Тифани не искала да повтори съдбата на брат си.

Обикновено тези деца живеят до 12-годишна възраст. За тях няма специално лечение, въпреки че съвременната медицина търси отговори на поставените въпроси. Тъй като Тифани разбира, че никой няма да й помогне, тя се опитва да живее активен живот и не се разстройва публично. С нейния ръст от 135 см тя активно спортува и джогинг сутрин. Вярва, че болестта няма да я победи.

жена-остарява-бързо

Всичко това е изключително трудно изпълнимо, тъй като жената тежи само 26 кг. Тя вече е загубила половината си зъби – липсата на калций в организма й се отразява изключително пагубно. Освен това косата й пада със същата скорост. На външен вид тя изглежда толкова болнава, че сякаш нищо не може да й помогне.

Тя вече не се смущава от факта, че изглежда по-стара за годините си. На 41 години може да й дадат 70 години. Но това не е най-лошото. Тифани се надява, че скоро медицината ще открие правилното лекарство за нея и тя ще може да живее нормален живот на обикновен човек.

остаряваща-жена

Едва ли ще успее да изглежда по-млада, но за нея сега най-важното е да бъде здрава, а това е най-ценният подарък.

Advertisement