Цяла България говори за тази абитуриентка. Тоалетът й изненадва

Цяла България говори за тази абитуриентка. Тоалетът й изненадва

Всяка година абитуриентските балове приковават вниманието с шумното изпращане, което си спретват завършващите зрелостници. Скъпи коли, екстраваганти тоалети и купони до зори са запазената марка на всички майски балове.

Винаги най-обсъжданата тема са облеклата, с които дванайсетокласниците избират да отпразнуват завършването си. През последните години идеите в подбора на тоалети взеха да стават все по-екстравагантни и смайващи.

Някои са стилни, красиви и вдъхновяващи, като излезли от иглата на водещите световни дизайнери, други от абитуриентските облекла са толкова кичозни, че са негласно свидетелство за твърде много изслушана чалга.

абитуриентка-носия
Снимка: pronewsdobrich.bg/

Тази година някои от зрелостниците също успяха да се прославят с избора на облекло за бала си. Полина Василева  е едно от момичетата, която накара цяла България да се гордее с нея. Момичето от Добрич реши за завършването си да се издокара в красива народна носия.

абитуриентка-носия
Снимка: pronewsdobrich.bg/

Полина е била част в 12 „г“ клас, паралелка „Икономика и мениджмънт“. Добро впечатление прави, че цялото й семейство са родолюбци, защото се появиха на изпращането й в блузи с шевици.

семейство-носии
Снимка: pronewsdobrich.bg/

Според запознати носията на абитуриентката е поръчана от Трявна и е ръчно изработена.

Advertisement
Фейсбук коментари