Тази нощ ще има Суперлуна, време за съдбовни решения. Ето как да я посрещнем:

пълнолуние
Източник: Pixabay

В понеделник, 3 юли, ще има Суперлуна! Тя ще бъде наблюдавана и от България. Луната се доближава до Земята на 361 934 км. Това наистина е подарък от Вселената за всички нас.

Действието на Суперлуната вече започна и ще продължи до 7 юли включително. Тоест имаме голям портал от време, в който да използваме правилно момента. 

Пълнолунието ще бъде в знака Козирог. А това е земен, отговорен и основен знак, който уважава и цени семейните ценности и традиции, реализацията и проявата на талантите и знанията на човека.

Именно върху всичко това трябва да се съсредоточите: да установите връзки, да погледнете по-дълбоко себе си и вашите желания, умения и как можете да бъдете полезни на света, хората, близките си и, разбира се, на себе си.

Удачен момент е да се решат жилищните въпроси.В крайна сметка жилището е нашият комфорт, покрив, спокойствие и сигурност.

Може би някой ще премести или построи нещо. Започнете да го правите днес. Направете поне стъпки в тази посока.

През този период е чудесно да се съсредоточите върху това, което харесвате и от което се интересувате, което се развива и води до растеж- смяна на работа, преминаване на нова позиция, стартиране на паралелен проект и т.н.

Сега всички преговори и разговори ще вървят добре, ако съдържат честност, ясна позиция и искреност.

Важно е да поддържате всичко това и да се насищате с енергията на Луната максимално чрез вътрешния си мир, увереност, позитивно мислене и правене на това, което обичате. Защото именно в такива действия присъства истинското и това, което сме самите ние.

В такива моменти всички потоци са отворени и енергията на съзиданието и постиженията идва към нас в огромни количества с мощна скорост.

Супер луна е периодът когато луната е най-близо до земята. Ето защо трябва да отворите вътрешната си светлина, да покажете и кажете какво ви привлича и интересува най-много. Насочете погледа си натам и го осветете по всички начини.

На 3 юли прекарайте целия ден в добро настроение.

В дните на пълнолуние имаме големи запаси от енергия, така че много хора  искат да ругаят, да ритат, да буйстват и да си изясняват нещата. Не бъдете от тях и не се поддавайте на техните манипулации. В противен случай ще изразходите всичко на грешното място.

Ако е възможно, прекарайте време със семейството и приятелите. Не забравяйте, че Суперлуната е в знака Козирог. Семейните традиции и ценности са друга точка, през която навлиза енергията на доброто и магията.

Ако нямате тази възможност, тогава отделете малко време за визуализация – припомнете си най-добрите моменти до любимите хора, усмихнете се на забавните лудории на мама, прекрасните навици на татко. Спомнете си вашите лични тайни традиции.

В никакъв случай не се поддавайте на изкушенията и не купувайте боклуци, не заблуждавайте и не ласкайте хората, забравете за манипулациите и опитите да водите някого за носа. Иначе енергията изтича и чудесата изчезват.

Сега е моментът за ключови моменти, стартиране на нещо много важно. Всичко, което се случва, е с причина.

Отнасяйте се към всичко, което се случва със здрав разум, приемане, уважение и разбиране.

Не забравяйте да почистите къщата, да подредите нещата в гардерожа и нощните шкафчета, да подредите мислите по рафтовете.

В нощта на 3 юли не забравяйте да заредите супер лунната вода. Просто поставете чаша вода на перваза на прозореца и я дръжте до сутринта.

Не се страхувайте да поискате подкрепа и сила от Луната, цялата Вселена! Не се страхувайте да вярвате в себе си и своите суперсили. Основното нещо е да се отнасяте без скептицизъм и сарказъм, но да знаете точно от какво имате нужда, да вярвате в това и да се настройвате по определен начин.

Това Пълнолуние е чудесен момент да благодарите на всички учители в живота си: родители, приятели, колеги, бивши партньори, събития и т.н.

Приемайки опита и осъзнавайки уроците на живота с благодарност, ние отваряме пътя за по-нататъшни постижения, показваме готовността си да продължим напред и да поемем отговорност за живота.

Помнете мислено всички, които са ви донесли безценен опит, дали са ви урок в живота, научили са ви на нещо, благодарете им с цялото си сърце и душа!

Advertisement