Съпруга според хороскопа: как се държат различните зодии в брака

Съпруга според хороскопа как се държат различните зодии в брака
Източник: Pixabay

Разбира се, всяка съпруга смята себе си за идеална или много близка до съвършенството, но и всяка има свои собствени характеристики, свои собствени предимства и недостатъци. Ето как зодията влияе върху поведението на жената в семейния живот.

Козирог

Съпругата-принцип. Тя винаги има ясна представа какъв трябва да бъде бракът. Следвайки своите убеждения, Козирозите никога не се женят за когото и да било заради някаква глупава любов.

Младата дама Козирог никога няма да сключи прибързан брак и много внимателно ще подбере избраник, който да отговаря на нейните изисквания.

Ако в брака се окаже, че съпругът не е толкова идеален, тогава тя определено ще го доведе до това състояние с всички налични средства и методи. Ако успее да преживее този период, тогава в семейството ще цари хармония.

Водолей

Жената-забава. Нейното основно убеждение: животът е твърде кратък, за да го пропилеем в някаква си битност. Ето защо в хладилника няма да има прясна супа топчета и пържоли.

Семейният живот, според нея, трябва да бъде изпълнен с радост, смях и забавление. Ето защо съпруг с такава съпруга никога няма да скучае. Основното нещо е да имате време да се възстановите между редовните сесии на забавление.

Риби

Жената-актриса. Съпругът й никога няма да познае за какво всъщност си мисли и какво е правила цял ден. Но той няма да скучае, защото цял живот ще трябва да разгадае мистериозната душа на своята любима.

Мъжът за такава съпруга трябва да бъде каменна стена, хранител, господар, добър любовник и интересен събеседник. В противен случай тя ще размаха опашка и дори няма да каже сбогом. Задачата на съпругата от зодия Риби се свежда до една, но най-важната задача – да украсява живота на съпруга си.

Овен

Жената-съперник. Това е много силна жена, така че се нуждае от също толкова силен мъж, упорит и издръжлив. А оцеляването по време на редовните бури на една темпераментна млада дама Овен не е за слабите. Когато най-накрая намери такъв човек, тя веднага ще се омъжи за него.

След това двамата ще бъдат изправени пред дългосрочна борба на характери, която може да стане малко по-спокойна едва със златната сватба.

Телец

Жената-мотиватор. Такива хора обикновено се женят за сладки и забавни безделници, защото с тях винаги е забавно. Много скоро обаче мързеливецът просто ще трябва да стане успешен и богат, защото жена му ще има нужда от добра храна и красива рокля, хубава къща и малка кола.

За целта тя методично ще го натяква, ще го манипулира, изнудва и ще използва други мотивационни техники. Накратко, най-силният ще оцелее.

Рак

Идеалната съпруга. Трудно е да я убедите да се омъжи, но ако успее, съпругът й ще получи пълния пакет: умно момиче, красавица, прекрасна любовница и домакиня. Семейството е най-важното за нея. И ако съпругът не споделя това убеждение, той ще бъде безмилостно „прищипан“ с клещите.

Лъв

Жената-кралица. Такива жени се омъжват за онези, които са готови незабавно да им осигурят кралски живот, а след това всеки ден завладяват нови висоти и хвърлят целия свят в краката й. С една дума, Лъвицата трябва да блести и съпругът й трябва да й осигури всичко необходимо за това.

Дева

Умна жена. Можете да говорите с нея за всичко, тя винаги ще ви разбере, подкрепи и ще даде мъдър съвет. Тя е съпруга, любима и най-добра приятелка, така че съпругът й дори не се нуждае от приятели.

Но има моменти, когато Девата я „хващат лудите“ и наистина може да иска да пръсне мозъка на любимия човек, използвайки добре обмислени, сложни методи. Въпреки че това минава бързо и тогава тя, разбира се, ще се извини.

Везни

Жената котка. Сладка и чаровна, но със свой специфичен характер. Без нея домът ще бъде празен, защото тя го преобразява с присъствието си. И тя трябва да бъде ценена и носена на ръце, иначе ще се обиди и ще избяга посред нощ.

Скорпион

Жената-амгьосница. Тя може да омагьоса всеки и ако той се държи добре, тя ще му донесе успех и богатство. Разбира се, всички завиждат на съпруга й, защотото жена му е красива и умна, просто въплъщение на идеална жена. И съпругът на Скорпионката ще трябва да бъде силен, умен и харизматичен, той просто няма избор.

Стрелец

Жената-боен другар. Онази жена, с която можеш да минеш през огън и вода. Тя се крие зад гърба на мъжа си само защото оттам е по-удобно да му дава амуниции. И съпругът наистина ще трябва да има добър „арсенал“, за да се пребори с многото й фенове и да се защити по време на кавги. Има само един начин да спечелиш спор с такава съпруга – като признаеш, че е права.

Близнаци

Жената-огледало. Тя е пълна с мистика, тайнственост и опасност. Тя знае точно кой всъщност е нейният избраник и е готова да му покаже истинското му лице. Семейство с такава жена ще бъде щастливо само за смел и добър мъж, който не се страхува да разбере цялата истина за себе си.

Всички останали, които не са преминали селекцията, ще избягат сами или ще бъдат премахнати от живота й. Ето защо тези млади дами могат да се считат за едни от най-щастливите, защото в крайна сметка те знаят как да изберат истински мъж.

Advertisement