Самотен баща се борел да отгледа тризнаците си, когато разбрал, че те не са от него

баща и бебе
Източник: Pexels

Мъж на име Джо Маккарти срещна; любовта на живота си на изложение в Париж. Или поне тогава смятал така. Той и Ариана скоро се влюбили и мечтаели да създадат семейство заедно.

Един ден тя му казала, че е бременна. Джо бил развълнуван и изненадан едновременно. Двамата искали да имат деца, но винаги си казвали, че ще си направят, щом се оженят.

Джо знаел, че двамата с Ариана са взели всички предпазни мерки, за да избегнат неочаквана бременност, но тя го уверила, че въпреки това се случват такива неща.

Двамата се оженили на скромна церемония и всичко изглеждало перфектно, но след това поведението на Ариана се променило.

Тя прекарвала по-голямата част от времето си на телефона си и не позволявала на Джо да има достъп до съобщенията й. Но той бил твърде развълнуван от перспективата да стане баща, така че не обърнал внимание на поведението на съпругата му.

А един ден в болницата промени живота на този мъж завинаги. На ултразвука станало ясно, че Ариана носи тризнаци и докато Джо бил на върха на щастието, тя била съсипана от мисълта да има три бебета.

„Какво? Тризнаци? Не мога да си позволя да родя три бебета и да си разваля красотата!“ — извикала тя, след като научила новината.

„Но скъпа, това са нашите бебета. Не можеш да говориш така лошо за тях. Каква е връзката между това да имаш бебета и красотата ти? Не разбирам — попитал Джо.

„Каква е връзката? Джо, ще започна да изглеждам стара и никой няма да има интерес да ме гледа!“ — извикала Ариана.

„Да те гледа? Чакай…какво искаш да кажеш с това? Кой друг искаш да оцени красотата ти освен мен, твоя съпруг?“ — попитал Джо. В този момент Ариана изрекла немислимото.

„Омъжих се за теб, за да живея охолен живот. Мислех, че не сме просто архитекти, изграждащи мечтите на другите, но и богата двойка, която може да изгради и своите. Но твоите приходи не стигат дори да отидем на круиз!“ – възмутила се тя. „И с тези три допълнителни тежести, идващи на бял свят, се съмнявам дали ще ми дадеш всичкия лукс, който искам!“

Това разбило сърцето на Джо на милиони парчета. След като бебетата се родили, три здрави момичета, Джо получил пълно попечителство, а Ариана напуснала семейството завинаги. Или поне така си мислел той.

Отглеждането на три деца било много по-трудно, отколкото този баща можел да си представи, но той не се отказал.

Той осигурил чудесен живот на своите момичета, докато един ден нещата били на път да се променят.

Изневиделица на прага на дома им се появила Ариана.

„ТИ??? Какво правиш тук?“ – шокирал се мъжът.

Тогава Ариана тръгнала да влиза в дома и започнала да крещи: „Момичета! Мама се прибра! Не искате ли да видите майка си?“

За щастие момичетата не си били вкъщи.

Джо я помолил да излезе от къщата, напомняйки й, че момичетата имат само един родител, него.

Чувайки това, Ариана казала нещо шокиращо. „Наистина ли? Кой каза, че си техният БАЩА? Имах две други гаджета, докато излизах с теб. И бях наистина „интима“ с един от тях на турне. Тези момичета трябва да са негови… Сигурен съм, че не са твои, защото беше на едномесечно изложение в Египет.“

Джо рухнал. Светът му се обърнал с главата надолу. Той не искал  да се изправи пред реалността и поискал доказателства.

Около две седмици по-късно Ариана получила резултатите от ДНК теста, който поискал. За съжаление, момичетата не били от Джо.

На следващия ден тя поискала да вземе момичетата със себе си. „Остави моите момичета да с мен. Трябва да съдя този богат негодник за издръжка и мога да го направя само ако децата ми са с мен“, казала тя.

Джо вече знаел, че не е бащата, но това не променило факта, че той ги отгледал и ги обичал безусловно. Така че, вместо да се откаже, той реши да се бори с Ариана в съда, нещо, което я шокирало.

Ариана имала ДНК резултати, но Джо имаше документите, които тя била подписала преди шест години, предавайки му законното попечителство над децата. Освен това била подписала правата си върху тях на Джо.

Тя загубила съдебната битка и момичетата останали с Джо.

Докато излизал от съда с момичетата си, те го попитали: „Тате, коя е тя? Защо тя говори с теб?

Джо отговорил: „Тя е непозната. Вече не говорим с непознати! Елате да се прибираме. Татко има две седмици почивка и ще отидем ли на този круиз, който планирахме?!”

Advertisement