Силните жени предпочитат да са сами пред губене на време с ненадежден тъпак

Силните жени предпочитат да са сами пред губене на време с ненадежден тъпак

Не е изненадващо, че много жени се фокусират върху подобряване на живота си без мъж. Те вече са постигнали  много неща в живота и без мъжко рамо. Истината е, че силните жени предпочитат да бъдат сами, отколкото да губят време с безполезни идиоти. Ето защо:

Те нямат нужда от тези глупости в живота си 

Силните жени стават по -силни с всяка неуспешна връзка. Те копаят по-надълбоко, за да открият какво е важно за тях. Те разчитат на себе си, за да бъдат щастливи и спират да разчитат на външни източници, които да им донесат това щастие.

Ето защо не им отнема много време, за да разберат кога някой не си заслужава времето. Те не могат да прекарват време с хора, които не ги уважават такива, каквито са – знаят, че нямат място за такива хора в живота си.

Излъжи ме веднъж и си свършен

Работата е там, че ако не сте се оженили за любимия си съученик, вероятно сте били жертва на измама. Дори е много вероятно да сте вярвали силно на човек, който ви е излъгал. Ако той причината за раздялата, тогава знаете, че той няма да се промени.

Преди да станат по-силни и хармонични, много жени все още могат да се върнат в леглото на човек, с когото вече са имали неуспешна връзка (той ще каже, че се е променил и тя ще му повярва).

Но след това жените стават по -мъдри. И те знаят, че е най-добре да изчакаме, докато се появи истински човек, който заслужава любов и внимание.

Силните жени не се боят да бъдат сами

Много жени смятат, че ако нямат гадже, значи са сами. Истината е, че много силни жени имат приятелски кръг, който им носи голяма радост.

Те имат чудесна работа. Те имат невероятни семейства, които ги подкрепят през целия им живот. Силните жени знаят, че мъжът не е задължителен.

Силните жени не приемат по -малко, отколкото заслужават. Тя няма да търпии някой, който явно е недостоен за нея.

Advertisement
Фейсбук коментари