Обрат преди финала! Ергенът изгони Валерия с думите: „Стъписан съм. Не знам какво да мисля…“

Валерия Ергенът
Скрийншот: БТВ, "Ергенът".

Моделът Валерия от Дупница напусна „Ергенът“ само седмица преди финала на риалитито. До изгонването й се стигна след един епизод, в който се случи рязка промяна в отношенията между нея и Алек.

А причината бе в дистанцираността, която Валерия демонстрира към ергена в последния коктейл за сезона.

На първата им среща за вечерта Алек усети хладността й директно я попита защо му се струва, че е леко отдръпната. Валерия се оправда с някакво измислено правило, но Алек вече бе усетил промяната в поведението й и я определи като „супер стегната“.

Последва признание на Алек, че Валерия май не е от хората, които обичат да говорят, но тук тя го поряза с думите: „Не. Говоря си. Много даже“.

„А пред мен защо не говориш толкова?“, недоумяваше ергенът.

Момичето, което два месеца се държеше доста свободно пред камерите и имаше доста горещи сцени с ергана изведнъж реши, че не може да показва чувствата и емоциите си в национален ефир и това я стресира.

„Знаех къде отивам, знаех, че ще има камери, че ще има много хора, но не знаех, че организмът ми няма да чувства ок в тази ситуация“, присети се Валерия в самия край на риалитито. 

Стигна се до безпрецедентен втори личен разговор по време на един коктейл, в който видимо се усети разривът помежду им.

„До момента не съм имал по-трудна среща“, призна й Алек. На свой ред Валерия му заяви, че не е човек, който разкрива и говори за емоциите си.

Това ядоса ергенът, който на висок тон й заяви: „Кажи ми, ако искаш да те пусна. Ако ти е неудобно тук“.

„Искаш ли да те освободя от целия този стрес, който ти тежи тук?“, попита я със заплашителна нотка Алек. „Не. Аз съм дошла тук и ще се боря до последно“, отвърна му Валерия.

Поведението й доста обърка ергена, който заяви, че е стъписан. „Не знам какво да мисля, не знам какво да чувствам“, разкри той и сподели, че е учуден, че това му се случва точно на последния коктейл.

Охладняването на отношенията му с Валерия предопредели церемонията на розата и за моделката не остана цвете.

На раздяла тя каза на Алек нещо, което може би подсказа странното й държане тази вечер: „Трябваше да оправя първо миналото ми преди да мисля за бъдещето“. 

„Аз мисля, че първо трябваше да помислиш за общото ни бъдеще преди да помислиш за твоето минало“, скастри я Алек. „Съжалявам, ако съм те объркал“, добави той.

Все пак Валерия разкри, че е много разочарована, че си тръгва и изпуска мъж като Алек.

„Имам още върху какво да поработя. Вярвам, че някой ден ще се случи и на мен тази любов…“, сподели за финал дупничанката.

Advertisement