Момиченце чува песента от сватбата на родителите си. Реакцията й е невероятна: (видео)

Момиченце чува песента от сватбата на родителите си. Реакцията й е невероятна: (видео)
Youtube/dianasedg

Слушането на романтична сватбена песен може да бъде достатъчно, за да разплаче всеки – дори двегодишно момиченце.

Това малко момиченце от САЩ бързо станало популярно след видео, в което  се вижда как внимателно гледа слайдшоуто от сватбата на родителите си, като за фон звучи Feels Like Home от Шантал Кревязук.

Но сантименталната песен скоро става твърде тежка за нея; след няколко минути слушане, очите на момиченцето се насълзяват и то драматично се извръща, закривайки лице в ръцете си.

В началото на видеото момиченцето седи в скута на майка си Диана и слуша пианото, което свири в началото на песента, с широко отворени от нетърпение очи.

Веднага щом текстът започне, малкото дете се срива, покривайки лицето си с ръце, докато плаче.

Момичето става все по-емоционално, докато песента продължава, като накрая маха с ръце във въздуха, давайки знак на майка си да смени мелодията.

В описанието на видеото майката Даяна написала: „Показах на двегодишното си дете нашето сватбено слайдшоу и пуснах песента Feels Like Home от Шантал Кревязук и това беше нейният отговор.“

„Тя започва да плаче всеки път, когато чуе тази песен сега“, добави тя.

Очарователното видео бързо печели фенове на сладкото дете.

„Това е най-очарователното нещо, което някога съм виждал“, написал един човек.

Друг обяснява: „Децата са много чувствителни към музиката. Майка ми ми каза, че съм плакал всеки път в църквата, когато хорът е започнал да пее, или когато е слушала My Heart Will Go On на CD плейъра.“

Advertisement